Güncel

İş kadınını çalışanları boğmuştu! Kahreden detay ortaya çıktı!

Yalova'da, mantar üreticisi 55 yaşındaki Canan Cerit’in boğularak öldürülmesinin ardından şok edici detaylar ortaya çıktı. Olay günü, yabancı uyruklu çalışanları kahvaltı bahanesiyle evine geldi ve cinayeti işledi.

Loading...

Abone Ol

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde 23 Ekim sabahı meydana gelen olay, akrabalarının Canan Cerit'ten haber alamaması üzerine polise ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı. Olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri, Cerit’i 4 katlı binanın 2. katındaki evinde buldu. Yapılan incelemede, Cerit'in elleri ve ayakları arkadan halatla bağlanmış, yüzüstü yatar halde olduğu belirlendi.

Cerit’in boğazına bir havlu dolanmış ve ağzının kapatıldığı, bu şekilde boğularak öldürüldüğü tespit edildi. İddialara göre, Cerit'in yanında çalışan 3 yabancı uyruklu kişi, olay sonrası değerli eşyalarını ve paralarını alarak kaçtı.

Çalışanlarıyla Sık Sık Kahvaltı Yapıyordu

Canan Cerit'in, haftanın bazı günleri evinde çalışanlarıyla birlikte kahvaltı yaptığı, olay günü de yabancı uyruklu çalışanlarının kahvaltı yapma bahanesiyle evine geldiği belirtildi. Bu durum, cinayetin işlenmesine giden yolu açtı.

Cenaze Töreni Gerçekleştirildi

Adli Tıp Kurumu’nda otopsisi yapılan Canan Cerit’in cenazesi, 24 Ekim'de Termal ilçesindeki Gökçedere Merkez Nur Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Termal İlçe Mezarlığı’nda defnedildi.

Şüphelilerin İran'a kaçmış olabileceği değerlendirilirken, soruşturma sürüyor.