İnsan olanın, bu zihniyetle uyuşması mümkün değildir

Abone Ol

28 Ağustos Çarşamba günü Şule Yüksel Şenler annemiz Hakk’ın rahmetine kavuştu. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Kendisini tesettür mücadelesinin öncülerinden olarak biliriz.

Tesettür bilincini, şuurunu yerleştirmek için büyük bir mücadele örneği ortaya koymuş, CHP zihniyeti ile neredeyse tek başına mücadele etmiştir. Hak ve hakikat uğrunda mücadele etmiş ve gerektiğinde bedel ödemekten çekinmemiştir. Hapislerde yatmış, mahkemelerde süründürülmüş ancak inandığı doğrulardan taviz vermemiş, inanan insanların sesi olmuştur yıllarca.

Şimdiki kızlarımız, hanımlarımız da inşallah tesettür konusundaki hassasiyetini, mücadelesini örnek alırlar!..

İşte bu güzel insanın vefat haberi duyulunca kalbinde az bir iman kırıntısı bulunan herkes, hüsnü şehadette bulunmuş ve kendisini hayırla anmıştır.

Bir kesim ve onların kara propaganda aracı olan gazeteleri hariç: Cumhuriyet.

Gazeteden başka her şeye benzeyen bu bülten, Şule Yüksel Şenler için şu manşeti atabilmiştir:

 “Şulebaş başörtüsünün yaratıcısı öldü”

Şu çirkinliğe, şu pespayeliğe bakar mısınız? Buldukları her fırsatta İslam’a, Müslüman’a tüm değerlerimize saldırıyorlar!..

Yaşarken yaptıkları zulüm yetmezmiş gibi ölüsüne bile tahammül edemeyip eziyete devam ediyor bu aşağılık zihniyet!..

Burada sadece ölmüş gitmiş olan insana saygısızlık yok… Başörtüsüne, başörtülü hanımefendilere, doğal olarak da bu hanımefendilerin mensubu olduğu İslam’a ve hükümlerine saldırı var, İslam’ın emir ve naslarını hafife alıp itibarsızlaştırma gayretkeşliği var.

Bu, zaten ilk de değil!.. Yakın zamanda vefat etmiş olan Mehmet Şevket Eygi Üstad’ın arkasından da içlerindeki kini kusmuşlar sadece İslam’dan değil, insanlıktan da ne kadar uzak olduklarını da aşikâr etmişlerdi.

“Özel Harp Dairesi’nin ‘komünizmle mücadele’de görevlendirdiği gerici yazar Mehmet Şevket Eygi 86 yaşında öldü.” manşetini atmıştı.

BirGün denen diğer paçavra da “Gerici yazar Mehmet Şevki Eygi öldü” manşetini atmıştı.

İşte bu zihniyet, hiçbir saygıyı hak etmiyor. Kendilerinden farklı düşünenlerin dirisine saygıları olmadığı gibi ölülerine de saygıları yok.

Fırsatını buldukları her anda, bitleri biraz kanlandığında İslam’a, Müslüman’a ve İslam’ı hatırlatan her şeye en galiz küfürlerle, hakaretlerle saldırıyorlar.

İnsan ve İslam olanın bu zihniyetle uyuşması mümkün değildir!..