Gündem

İlkan Karaman, son yolculuğuna uğurlandı

34 yaşındaki eski milli basketbolcu İlkan Karaman, Tekirdağ'ın Kapaklı Karaağaç mahallesinde gözyaşları ve dualarla defnedildi.

Abone Ol

Muğla'nın Datça ilçesinde bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren Karaman, tekneyle Kapaklı'ya getirildi ve Karaağaç Merkez Camisi'nde öğle namazıyla defnedildi.

BİRÇOK İSİM KATILDI

Cenazeye Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Üzgün, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İLKAN KARAMAN'IN KARİYERİ

İlkan Karaman, kariyeri boyunca TOFAŞ, Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem Üniversitesi, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Büyükçekmece Basketbol, Cholet, Antibes Sharks, Petkimspor, Yalovaspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Formosa Taishin ve Çayırova Belediyespor'da oynadı.

OLAYIN  DETAYLARI

Olay, 8 Eylül'de Kazım Yılmaz Caddesi'nde, E.A.Ö.'nün kullandığı 48 AIJ 713 plakalı otomobilin saat 02.30'da yaya olan İlkan Karaman'a çarpmasıyla meydana geldi. Ağır yaralanan Karaman, Datça Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak Marmaris Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. Alkollü olduğu iddia edilen sürücü E.A.Ö., polis tarafından gözaltına alındı ve tutuklandı.