Gündem

İhanet bloku, cumhurun karşısında tel tel dökülecek!

Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen 12. Olağan Büyük Kurultayı’nda konuştu.

Sınırlarımızda oluşturulmak istenen terör koridorunu destek çıkan ülkelere, topraklarımıza göz diken eli kanlı teröristlere sert çıkan Bahçeli, “Ederi 1 dolar olan şerefsizlere verilecek ne bir karış toprağımız ne de bir tek insanımız vardır.” dedi.

“İhanet bloğu tel tel dökülecek”

MHP lider Bahçeli, “CHP, İP, HDP, PKK, FETÖ, PYD, YPG, IŞID, DHKP-C ve küresel cinayet şebekesinden müteşekkil ihtilaf ve ihanet bloku, cumhurun karşısında tel tel dağılacak, kaybetmekten başka seçeneği olmayacak.” ifadelerini kullandı.

“Hep aynı masal, hep aynı hava hep aynı ezber”

MHP’nin baraj altında kalacağı ve bu nedenle kurtarıldığı iddialarını sert bir dille eleştiren Bahçeli, “Tabanımız kaymış, bu sebeple can simidi uzatılmış. MHP dağılmış, ciddi sorunlarımız varmış. Harici destekle toparlanmamız için çaba sarf ediliyormuş. Hep aynı masal, hep aynı hava hep aynı ezber. Kim bu müfteriler? CHP, İP, HDP ve Perinçekgiller familyası. Bir lafa bakın laf mı diye bir de söyleyene bakın adam mı diye?” diye konuştu.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP kuşatmaya alındı”

“Hem MHP hem de partisiyle birlikte sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, küresel kuşatmaya alındı.” diyen Bahçeli, “Bu kuşatmaya tesir düzeyi yüksek ilk vuruş 15 Temmuz’da Türk milleti tarafından gerçekleştirilmiştir. İkinci vuruş 24 Ağustus 2016 Fırat Kalkanı Harekatı, üçüncüsü ise Zeytin Dalı Harekatı’dır. Tehlike geçti mi? Asla. İşbirliği ve uzlaşmaya kulak tıkayamazdık.” ifadelerini kullandı.

Genel Başkanlığa tek aday gösterildi

Devlet Bahçeli, MHP’nin 12. Olağan Kurultayında, salonda hazır bulunan 1176 delegenin tamamının imzasıyla Genel Başkanlığa tek aday gösterildi.