İç/Dış politikamızın omurgası: ”Men dakka dukka”…

Abone Ol

40 gün önce devletimizin en mahrem yerlerinde örgütledikleri  itleri vasıtasıyla darbe ile işgal girişiminde bulundular.

Bu aziz Milletin devletine sahip çıkmasıyla bu işgal hareketi püskürtüldü.

Bu it işgal hareketinin neticelerini sinsice inlerinde izleyen aynı mihrakların kripto sivil unsurları, kutlama hazırlıkları kursaklarında kaldı.

Tam bir ay boyunca tutulan vatan nöbeti, yaptıkları bütün askeri, siyasi, sosyal, ekonomik, psikolojik stratejilerini, planlarını alabora etti.

Ne AB, ne ABD, ne NATO ülkeleri, Rusyanın dışında uğradıkları şoktan çıkıpta doğru dürüst bir politik mesaj bile veremediler.

Ohal ile başlatılan necasetten taharet harekatı hızla devam etti/ediyor.

ABD başkan yardımcısının, 40 gün sonra gelmek zorunda kalması, geldiğinde karşılanış tarzı ve verilen mesajlar tam bir ders ve ibret mahiyeti taşımaktadır.

Modern zaman Küresel Fıravunlarının 300 yıldır ezdiği mustazaf bütün yeryüzü insanlığı ve unun fıravunlarla işbirlikcisi yöneticilerine ibretlik bir diriliş tarihinin başlangıcıdır 15 temmuz.

ABD başkan yardımcısının, geldiği günün sabahı, aramızdaki en problemli konuya (belkide darbe sebebidir) yönelik Suriyeye yapılan  ”Fırat kalkanı” öperasyonunu önünde bulması, 40 gündür hazırlığını yaptıkları stratejik temas planlarını berhava etti.

Sadece karşılaştığı öngörülemez durum karşısında spontane kişisel ”dostluk” mesaj verme gösterilerinden öteye geçemediler.

ABD başkan yardımcısı ve heyetinin mütebessim olma çabasındaki yüzlerinde İlk defa edilgen bir konuma düşmüş olmanın psikolojik rahatsızlığını bütün objektifler belgelemiş oldu.

Çok kısa zamanda, Cerablus’un DEAŞ’tan temizlenmesi askeri anlamda, mükemmel bir askeri organizasyon ve taktikle icra edilmiş olması, darbe ve sonrasında konuşma kabızı olan AB ve Nato ülkelerinin demeç ishaline kapılmasına sebep oldu.

Derin bir yara aldığı zannedilen ordumuzun Suriye operasyonu milletimizin yüreğine su serperken, bitti diye tırnaklarını birbirine sürten düşmanlarımı ve onların yerli işbirlikçilerini hüsrana uğrattı.

Darbenin hemen ardından PKK&DEAŞ terör eylemlerinin içerde yoğunlaştırılmaya başlanması ardından bu operasyonla  sahiplerine gereken mesajlar verilmiş oldu.

Artık dost/düşman herkes bilsinki, İç/Dış politik omurgamız değişmiştir.

”Men dakka dukka” vesselam…