Spor

Icardi'den performans eleştirilerine tek hikayelik yanıt!

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, eleştirilerin hedefi olduğu dönemde sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulunarak, performansını gözler önüne serdi. PAOK maçıyla sakatlığını atlatmasının ardından şık bir gol atan Icardi, sosyal medyada da ilgi odağı olmayı başardı.

Abone Ol

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, performansına yönelik eleştirilerle karşı karşıya kaldığı dönemde, sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir yanıt verdi. Sakatlığını atlatarak PAOK maçıyla sahalara dönen ve bu karşılaşmada şık bir gol atan Icardi, Instagram hesabında Galatasaray'daki başarılarını öne çıkaran bir paylaşım yaptı.

Alanyaspor maçının ardından milli arayı değerlendirmek için Arjantin’e giden Icardi, sosyal medyada Galatasaray taraftarlarını da unutmadı. Eleştirilerin gölgesinde olan yıldız oyuncu, çıktığı 83 maçta 58 gol ve 22 asist yaptığına dair bir grafik paylaşarak performansına dair önemli verileri gözler önüne serdi. Paylaşımında, Galatasaray formasıyla kazandığı üç kupa için kupa emojileri kullanarak takımına olan katkısını vurguladı.

Bu paylaşımıyla eleştirilere yanıt veren Icardi, taraftarlardan destek alırken, sosyal medyada da dikkat çekici bir gündem oluşturdu.