Yaşam

Henry Cavill'in başrolünde: Yeni "highlander" filminin çekimleri 2025'te başlıyor!

Kült klasik "Highlander" filmi, Henry Cavill'in başrolünde yeniden beyaz perdeye dönüyor! 2025 yılında İskoçya'da çekimlere başlayacak olan film, John Wick serisinin yönetmeni Chad Stahelski tarafından yönetilecek.

Abone Ol

Mehmet Akif Çavdarlı - Diriliş Postası 

2025'in Ocak ayında sete çıkacak olan film, 1986 yapımı orijinal filmin yeniden çevrimi olacak. Uzun bir beklemenin ardından ön yapım aşamasına geçen "Highlander", Christopher Lambert ve Sean Connery'nin başrollerini paylaştığı orijinal filmi yeniden canlandırmaya hazırlanıyor.

Henry Cavill'in ölümsüz İskoç kılıç ustası Connor MacLeod rolünde yer alacağı filmde, MacLeod, diğer ölümsüzlerle Gathering etkinliğinde karşı karşıya gelecek.

Stahelski filmin çekimlerinin Ocak ayında İskoçya'da başlayacağını ve ön yapım aşamasının şu anda devam ettiğini açıkladı. Ünlü yönetmen, mekân keşfi için yakın zamanda İskoçya'ya doğru yola çıkacağını da belirtti.

John Wick filmlerinin gişe başarısı ve Stahelski'nin "Highlander" kaynak materyaline olan sevgisi, yönetmenin filme kişisel damgasını vuracağı konusunda büyük beklentiler yaratıyor. Stahelski, kılıç dövüşlerini aksiyon sahneleriyle dengeleme konusunda istekli olduğunu ve ölümsüzlükle ilgili hikayeler üzerinde çalışmaktan heyecan duyduğunu ifade ediyor.

Cavill'in başrol için yoğun bir eğitimden geçtiği ve aksiyon sahnelerinde beklentileri yükselttiği belirtiliyor. Yeni "Highlander" filminin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.