Yaşam

“Hazbin Hotel”in 2. Sezonu yayınlanmadı: Animasyonun 3. ve 4. sezon onaylarını birlikte aldı

Prime Video’nun yetişkinlere yönelik animasyon müzikal komedi dizisi “Hazbin Hotel,” 3. ve 4. sezon onaylarını aldı. Bu heyecan verici haber, 2024 San Diego Comic-Con’da düzenlenen bir panelde duyuruldu. Dizinin yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı Vivienne Medrano, Amazon’un diziye olan güvenini ve desteğini vurguladı. Medrano, “Amazon’un diziye olan inancı ve gösterdiği destek çok şey ifade ediyor” dedi.

Abone Ol

Hazbin Hotel’in ilginç serüveni, 2019 yılında YouTube’a yüklenen pilot bölümle başladı. 111 milyonu aşkın izlenme sayısına ulaşan bölüm büyük bir başarı elde etti. Ardından Prime Video diziyi satın aldı ve Ocak 2024’te ilk sezonunu yayınladı. Dizi, kısa sürede Prime Video’nun en çok izlenen yeni animasyon dizisi olma başarısını gösterdi.

HAZBİN HOTEL 3. VE 4. SEZON GELİYOR

Hazbin Hotel, Cehennem’in prensesi Charlie Morningstar’ın hikâyesini anlatıyor. Charlie, Cehennem’deki aşırı nüfus sorununu çözmek amacıyla günahkarları rehabilite ederek onları Cennet’e göndermeye çalışıyor. İlk sezon dokuz bölümden oluşurken, ikinci sezon onayını ise geçen ay almıştı.

2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Hazbin Hotel’in seslendirme kadrosunda Erika Henningsen, Stephanie Beatriz, Blake Roman, Alex Brightman, Keith David, Kimiko Glenn ve Amir Talai gibi oyuncular yer alıyor. İlk sezonun büyük bir çekişme ile bitmesi ile ikinci sezonda neler yaşanacağı hayranlar tarafından büyük bir merak konusu.

Dizinin 2. sezonu için henüz net bir yayın tarihi açıklanmamış olsa da, Medrano daha önce yaptığı bir açıklamada prodüksiyonun “yaklaşık bir buçuk, iki yıl” süreceğini belirtti. Bu tahmine dayanarak Hazbin Hotel 2. sezonunun 2026 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

HAZBİN HOTEL 3. VE 4. SEZON ONAYI

Medrano, dizinin geleceği hakkında da umut verici açıklamalarda bulundu. “Bana verecekleri kadar çok sezon yapmak isterim,” diyen yaratıcı, ideal olarak altı sezonluk bir yayın süresinin hedeflenebileceğini imâ etti. Yani dizinin dördüncü sezondan sonra da devam edebileceğine dair işaretler şimdiden ortaya çıkmış durumda.

Hazbin Hotel, Hazbin Hotel 3. Sezon, Hazbin Hotel 4. Sezon, Prime Video animasyon dizileri, Vivienne Medrano, Hazbin Hotel 2. sezon yayın tarihi, San Diego Comic-Con 2024, Cehennem prensesi Charlie Morningstar