Siyaset

Hamza Dağdan Ediz Ün yorumu: CHP'nin hali içler acısı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün aracında ele geçirilen kaçak elektronik sigara ve aparatlar ilgili yaptığı değerlendirmede, "CHP'nin hali içler acısı bir durumda. Hem çevreye sahip çıkmıyorsun, hem vatandaşa hizmet etmiyorsun hem de Atatürk'ü istismar ediyorsun. Partiden biri çıkıp da 'Böyle bir olaya neden Atatürk'ü karıştırıyorsun?' demiyor, diyemiyor." ifadelerini kullandı

Abone Ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ham Dağ, Kilis'te "Türkiye Buluşmaları" etkinliğinde CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün aracında ele geçirilen 2 milyon lira değerinde kaçak elektronik sigara ve aparatlar ile hakkında dikkati çeken açıklamalarda bulundu.

"MUHALİF BASININ ÜÇ MAYMUNU OYNADIĞINI FARK ETTİNİZ Mİ?"
Türkiye'nin son birkaç gündür CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'ü konuştuğunu hatırlatan Hamza Dağ, " Konuşuyor konuşmasına da Ün'le ilgili muhalif basının üç maymunu oynadığını fark ettiniz mi? Ün, suçu da şoförüne atarak 'Atatürk'ün ilke ve hedefleri doğrultusunda çalışıyoruz' dedi. Dün ortaya çıktı, aynı milletvekilinin aracı 61 kez Bulgaristan'a girip çıkmış. Ama ne gariptir ki, dünyanın her yerinde haber değeri taşıyan bu olayın ne Halk TV'ye ne Sözcü'ye ne de Tele 1'e göre bir haber değeri yok. Bu aymazlık ve tarafgirlik karşısında söylenecek söz bulamıyoruz." ifadelerini kullandı.  

"CHP'NİN HALİ İÇLER ACISI"
CHP'nin hali ise içler acısı bir durumda olduğunu belirten Hamza Dağ, şunları kaydetti,  "Hem çevreye sahip çıkmıyorsun, hem vatandaşa hizmet etmiyorsun hem de Atatürk'ü istismar ediyorsun. Partiden biri çıkıp da 'Böyle bir olaya neden Atatürk'ü karıştırıyorsun?' demiyor, diyemiyor. CHP işte böyle bir partidir." 

ÖZGÜR ÖZEL'DEN EDİZ ÜN AÇIKLAMASI
CHP Genel Başkanı Özgür Özel de ABD ziyareti öncesinde basın mensuplarının Ediz Ün ile ilgili sorduya soruya, "Kendi açıklamasını takip ettim, yasal bir süreç başlattığını söyledi. Bana da bu konuda Grup Başkanvekillerimiz bir bilgilendirme yaptı, suç duyurusu metnini yolladılar. Bu aşamada açıklamasını tatmin edici buluyorum ama süreci yakından takip edeceğiz." şeklinde cevap verdi.