Magazin

Gülşen, Metin Arolat’ın cenazesi sonrası çıktığı sahnede fenalaştı

Yakın arkadaşı Metin Arolat’ın ani ölümüyle sarsılan Gülşen, cenaze töreninden sonra çıktığı sahnede fenalaştı. "Bangır Bangır" şarkısını seslendirirken rahatsızlanan ünlü şarkıcı, ekip arkadaşlarının müdahalesiyle sahneden indirildi.

Abone Ol

Türk müziğinin sevilen isimlerinden şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, 52 yaşında ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İstanbul Kozyatağı'nda sahnede şarkı söylerken fenalaşan Arolat, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Arolat için Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze törenine birçok ünlü isim katıldı. Yakın arkadaşları arasında yer alan Gülşen, tören sırasında gözyaşlarına boğuldu ve ayakta durmakta zorlandı.

Cenazeden Sonra Sahnede Fenalık Geçirdi

Gülşen, cenaze sonrası bir mekanda sahne almak zorunda kaldı. Ünlü şarkıcı, yakın arkadaşı Metin Arolat’ın yönetmenliğini yaptığı "Bangır Bangır" şarkısını söylerken bir anda fenalaştı. Gözyaşlarına boğulan ve güçsüz düşen Gülşen, ekip arkadaşlarının müdahalesiyle sahneden inmek zorunda kaldı.

Metin Arolat'ın Ani Vefatı

Metin Arolat, 20 Eylül akşamı İstanbul Kozyatağı’nda sahne aldığı sırada bir anda fenalaşarak yere yığıldı. İlk müdahale sahnede yapılmasına rağmen, kalp krizi geçirdiği anlaşılan Arolat’ın kalbi ambulansta tekrar durdu ve hayatını kaybetti. Sıkı bir diyet programı uyguladığı belirtilen Arolat’ın, sahneye çıkmadan önce kolunun uyuştuğu ve bu durumu hafife aldığı bildirildi.

Gülşen’den Duygusal Veda

Metin Arolat’ın vefatının ardından sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaşan Gülşen, "Biricik Metin’im. Tek kelime bulamıyorum biliyor musun? Varlığının güzelliğini de yokluğunun acısını da anlatacak... Canımın içi ben perişanım ama sen iyi ol, huzur bul, kavuş sevdiceklerine. Nurlar içinde uyu biricik dostum. Seni sonsuza kadar seveceğim ve çok özleyeceğim." ifadelerini kullandı.

Ünlü İsimler Cenazede Bir Araya Geldi

Arolat’ın cenaze törenine birçok sanatçı katıldı. Gülben Ergen, Demet Akalın, Ozan Orhon, Yeliz ve Demet Sağıroğlu gibi isimlerin yer aldığı törende, dostları Arolat’a son görevlerini yerine getirdi. Törende gözyaşlarını tutamayan Gülşen, Arolat ile olan uzun yıllara dayanan dostluğunu sahnede de dile getirirken, onu sonsuza kadar özleyeceğini belirtti.

Arolat’ın ani ölümü, müzik dünyasında büyük bir şok etkisi yaratırken, özellikle yakın dostu Gülşen’in sahnede yaşadığı duygu dolu anlar, arkadaş kaybının derin üzüntüsünü bir kez daha gözler önüne serdi.