Dizi-Film

'Grey's Anatomy' 21. sezon Sneak Peek: Meredith ve Catherine karşı karşıya, yeni karakter ilk kez sahnede

Catherine Fox, Grey's Anatomy 20. sezon finalinde bazı konularda tavizler vermiş olabilir, ancak bu her şeyi bir kenara bıraktığı anlamına gelmiyor. Alzheimer araştırması konusunda hala iddialı ve kötüleşen sağlığına rağmen her şeyi göze alacak kadar kararlı.

Abone Ol

Mehmet Akif Çavdarlı – Diriliş Postası

Grey's Anatomy 21. sezon 2. bölüm "Take Me to Church," Catherine’in başka bir konuda daha yumuşadığı anlara tanık olacak, ancak Bailey işine geri dönmeye çalışırken Catherine’in sağlığı kötüleşmeye devam ediyor. Bölümün resmi özetine göre ise Blue geçmişiyle yüzleşirken, Winston, Richard ve Lucas hastanenin dışında bir gün geçiriyor. Ayrıca diziye yeni bir karakter de katılıyor.

Resmi açıklamaya göre, "Meredith ve Catherine arasında anlaşmazlık devam ediyor ve Meredith, Bailey ile dertleşiyor. Richard, Winston ve Lucas, hastane dışında bir gün geçirirken Blue, geçmişteki bir ilişkisiyle yüzleşiyor. Levi ise hastanenin yeni din görevlisiyle tanışıyor."

Yayınlanan tanıtım, bölümdeki olay örgülerini özetliyor: Bailey işine geri dönmek istiyor, ancak Catherine hiçbir şeyi kolaylaştırmıyor, özellikle de Bailey gibi kendi önemini abartan insanlara karşı. Catherine, Bailey’ye bir randevu alması gerektiğini söylüyor, ancak Bailey bu durumu sineye çekse de hoş karşılamıyor. Diğer yandan, Blue’nun eski nişanlısı Grey Sloan’a geri dönüyor ve bu kez cevaplar arıyor. "Bütün hikayemizi bilmeden buradan ayrılamam," diyor ona. Bu, Blue'nun yüzleşmekten pek hoşlanmadığı bir konu. Teddy ve Owen bir haftalık tatilden dönerken, Teddy, görevden alındığını öğreniyor ve artık başhekim olmadığını fark ediyor. Meredith ve Amelia, Catherine'in sağlığı üzerinde çalışırken, yaptıkları taramada kanserin beklenenden çok daha yaygın olduğunu keşfediyorlar. "Karaciğeri tümörlerle kaplı," diyor Amelia.

Grey Sloan’ın yeni din görevlisi ilk kez sahneye çıkıyor

Jake Borelli’nin Grey's Anatomy dizisinden ayrılacağı açıklamasının ardından, dizinin yerine yeni bir eşcinsel karakterin geleceği duyurulmuştu. Michael Thomas Grant, James rolüyle kadroya katıldı. James, Grey Sloan’a açık eşcinsel bir Episkopal din görevlisi olarak katılıyor. “James, özellikle genç hastalarına karşı büyük bir sevgi besliyor ve sıcaklığı, eğitimi ve maneviyatı sayesinde her durumda kendinden emin ve rahat hissediyor. Kişisel hayatında ise aşka açık ve büyük riskler almaya hazır bir yol ayrımında bulunuyor.” Karakter, "Take Me to Church" bölümünde ilk kez izleyiciyle buluşacak.

Bu hikayelerin nasıl gelişeceğini görmek için, bölümü bu Perşembe saat 22:00’de ABC kanalında izleyebilirsiniz. Geçmiş bölümleri Hulu’da izlemek mümkün.