Dizi-Film

Goosebumps 2. sezon “The Vanishing” ile geri dönüyor: İlk fragman yayınlandı!

R.L. Stine’ın ikonik korku serisi Goosebumps, 2. sezonu The Vanishing alt başlığıyla geri dönüyor. Disney+ ve Hulu’da yayınlanacak olan yeni sezonun fragmanı izleyicilerle buluştu ve şimdiden büyük merak uyandırdı.

Abone Ol

Mehmet Akif Çavdarlı – Diriliş Postası

Goosebumps serisi, her sezon farklı bir korku hikayesini işleyerek hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. The Vanishing sezonunda boşanmış bir baba olan Anthony (David Schwimmer) ve çocukları Cece (Jayden Bartels) ile Devin Brewer (Sam McCarthy), Brooklyn’de yeni bir hayat kurarken, bodrum katında saklanan karanlık bir sır keşfetmeye başlıyorlar. Özellikle kaybolan amcalarıyla ilgili sırlar ortaya çıktıkça, hikaye giderek gerilim dolu bir hale bürünüyor. 

Yeni sezon, R.L. Stine’ın eserlerine sadık kalmakla birlikte, daha olgun ve karanlık bir tonla izleyicileri korku dolu bir yolculuğa çıkaracak. Dizinin 8 bölümden oluşacak yeni sezonu 10 Ocak 2025’te prömiyer yapacak.

Goosebumps 2. sezon oyuncu kadrosu 

David Schwimmer’a bu sezonda Jayden Bartels, Sam McCarthy, Ana Ortiz (Ugly Betty), Elijah M. Cooper (Line of Duty), Galilea La Salvia (Party Down), Francesca Noel (Then Came You) ve Stony Blyden (Hope Springs Eternal) eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunun güçlü performanslarıyla korku dolu anların daha da etkileyici olması bekleniyor.

Goosebumps efsanesi yeniden canlanıyor 

1992’den bu yana 160’tan fazla kitapla korku edebiyatına damga vuran R.L. Stine’ın Goosebumps serisi, dünya çapında 400 milyondan fazla satış yaptı. İlk TV adaptasyonu 1995’te ekranlara gelen seri, sinemada da 2015 ve 2018 yıllarında beyaz perdeye taşınmıştı. 2023’te Disney+ tarafından dijital platformlara aktarılan Goosebumps evreni, 2. sezonuyla da izleyicilerini korku ve gizem dolu bir dünyaya davet ediyor. 

IMDb puanı 6,7/10 ve Rotten Tomatoes’da %74 onay alan ilk sezonun ardından, The Vanishing sezonunun da büyük bir ilgi göreceği şimdiden konuşuluyor.