Spor

Gökhan İnler'den flaş sözler! ''Asıl görevim ağabeylik''

Abone Ol

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sakaryaspor'u deplasmanda 2-1 yendikleri özel karşılaşmada hem altyapıdan gelen hem de maç eksiği bulunan öğrencilerine şans tanıdı.

Dizinden sakatlanan Yakup Arda Kılıç'ın yerine 34'te oyuna dâhil olan Gökhan İnler de bu sezon ilk kez fırsat yakaladı.

Ağustos 2016'da İngiliz Leicester City'den transfer edilen İnler, şampiyonluk yaşadıktan sonra Temmuz 2017'de Başakşehir'e gitti

. 3 Haziran 2017'de, 4-0'lık Osmanlıspor galibiyetinde taraftarın karşısına son defa çıkan tecrübeli isim, 2 bin 360 günün akabinde siyah-beyazlı formayı giydi.

''Kadromuz kaliteli''

14 Eylül'de 1 yıllık kontrat imzalanan Gökhan İnler'in, öncelikle sportif işlerde yardımcı olacağı bildirildi. Beşiktaş sevgisiyle büyüdüğünü vurgulayan Türk asıllı İsviçreli, İsviçre'de FC Zürich, İtalya'da Udinese ve Napoli'deyken de isminin Kartal'la anıldığını hatırlattı. 39 yaşındaki orta saha "Asıl görevim, takıma ağabeylik yapmak. Birçok yıldıza sahibiz. Kendilerini, türlü şanssızlıklardan ötürü henüz ispatlayamadılar. Bu kaliteli kadronun kaynaşması, birlik ve beraberlik için buradayım." dedi. Fit göründüğünü söylediğimiz İnler, ihtiyaç halinde sahaya çıkacağını aktardı.

HABER: MEHMET TUFAN