Dizi-Film

Gibi yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Gibi 6. Sezon ne zaman başlayacak?

"Gibi" dizisinin hayranları, 6. sezonun ne zaman başlayacağını sabırsızlıkla beklerken, dizinin yaratıcısı Feyyaz Yiğit, sosyal medya hesabından yeni sezonun yakında yayınlanacağını müjdeledi. Peki, Gibi yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Gibi 6. Sezon ne zaman başlayacak? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Abone Ol

Gibi yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Gibi 6. Sezon ne zaman başlayacak? Gibi dizisinin hayranları 6.sezonunun ne zaman başlayacağını merakla beklerken Feyyaz Yiğit, sosyal medya hesabı üzerinden yeni sezonun yayınlanacağını duyurdu.

GİBİ 6. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gibi dizisinin senaristleri ve başrolü arasında yer alan Feyyaz Yiğit sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla yeni sezonun yayınlanacağını duyurdu. Feyyaz Yiğit’in İnstagram aracılığıyla yaptığı paylaşımda bilgisayar ekranında görülen “GİBİ 6” dosyası yeni sezonun hazırlıklarının başladığını açıkladı.

6. Sezon için çalışmaların başladığını duyursa da henüz net bir tarih paylaşılmadı.

GİBİ NEREDE, HANGİ PLATFORMDA YAYINLANIYOR?

Gibi dizisi, Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen platformunda yayınlanıyor. Yayın hayatına 1 Ocak 2021 tarihinde başlayan absürt mizah anlayışındaki Gibi dizisi çok kısa sürede büyük bir kitle tarafından sevildi.

GİBİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi tarafından senaryosu yazılan Gibi dizisi kendi mizah anlayışı ile önemli bir başarı yakaldı.

Yılmaz, İlkkan ve Ersoy isimlerindeki üç yakın arkadaşın günlük hayatlarında yaşadıkları değişik ve komik maceralarını konu edinen Gibi’nin yeni sezonu heyecanla bekleniyor.

GİBİ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

  • Feyyaz Yiğit
  • Kıvanç Kılınç
  • Ahmet Kürşat Öçalan