Spor

Gençlerbirliği'nde beklenmedik istifa! Akıllara o açıklama geldi

Trendyol 1. Lig takımlarından Gençlerbirliği'nde futbol şube sorumlusu Serkan Aydın istifa etti.

Abone Ol

Mücahid Ateş/ Muhabir

Teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde Trendyol 1. Lig'den, Süper Lig' yükselmenin hesaplarını yapan Gençlerbirliği'nde işler son zamanlarda istenildiği gibi gitmiyordu.

Son 6 lig maçında sadece bir galibiyet alabilen Başkent ekibi dün oynadığı Sakaryaspor maçından 3-1 galip ayrılarak play-off hattındaki rakibine 1 puan daha yaklaştı.

Kırmızı-siyahlılarda karşılaşma sonrasında futbol şube sorumlusu Serkan Aydın, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gençlerbirliği'ni galibiyeti için tebrik ediyorum. Birtakım belirsizlikler ve önümü göremediğim için çok sevdiğim kulübümden gördüğüm lüzum üzerine futbol şube sorumluluğundan istifa ediyorum. Tekrar görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.

Akıllara o açıklama geldi

Gençlerbirliği'nin play-off hattına yakınken gelen bu istifanın kırmızı-siyahlı kulübün ekonomik problemlerinin çözüme kavuşmamasından kaynaklandığı düşünülüyor. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, gerekli desteği göremediklerine vurgu yaparak, "Oyuncularımızın maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var. Her şeyin en iyisini hak ediyorlar ama kulübümüzde hem ekonomik kriz hem de belirsizlik var." ifadelerini sarf etmişti.