Gündem

Genç kızı vahşice öldürüp surlardan atladı!

İstanbul'un Fatih ilçesinde şaşırtıcı bir olay yaşandı. Edirnekapı surlarında bir kişi, kadını vahşice öldürdükten sonra surlardan aşağı attıktan sonra intihar etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şahsın bugün bir kadını daha öldürdüğü bildirildi.

Abone Ol

İstanbul'un Fatih ilçesinde dehşet verici bir olaymeydana geldi. Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde, saat 16.00 sıralarında yaşanan olayda, S. Ç. isimli zanlı, İ. U.'nun başını keserek Edirnekapı surlarından aşağı attı.

Zanlı, eylemin ardından boğazına ip geçirerek surlardan atlayarak intihar etti. Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından hemen polise bildirildi. İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi hızla olay yerine sevk edildi.

İSTANBUL EMNİYETİ'NDEN AÇIKLAMA: BİR KADINI DAHA ÖLDÜRMÜŞ!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 4 Ekim 2024 tarihinde Fatih’te yaşanan cinayet ve intihar olayına ilişkin önemli bilgiler paylaştı.

Yapılan çalışmalar sonucunda, S.Ç. (19) isimli şahsın, Edirnekapı surlarından atlayarak intihar ettiği belirlendi. Ancak, intihar etmeden önce saat 15.30 sularında Eyüpsultan ilçesinde A.H. (19) isimli kadını ve ardından 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İ.U. (19) isimli kadını öldürdüğü tespit edildi.

Olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma devam etmekte olup, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceklerini duyurdu.