Oyun

Geforce Now Kütüphanesi büyüyor: 9 yeni oyun eklendi! İşte detaylar

Türkiye’de GeForce Now by GAME+ olarak sunulan bulut oyun platformu GeForce Now, oyunculara daha geniş bir oyun yelpazesi sunma amacıyla her hafta kütüphanesini yeni yapımlarla güncellemeye devam ediyor.

Abone Ol

Ufuk Coşkun – Diriliş Postası

Nvidia'nın son duyurusuna göre, bu hafta GeForce Now’a Call of Duty: Black Ops 6 başta olmak üzere 9 yeni oyun ekleniyor. İşte GeForce Now’a bu hafta dahil olan yapımlar ve oyunseverleri bekleyen avantajlar!

Bu hafta GeForce Now’a eklenen 9 yeni oyun

Nvidia’nın yaptığı açıklamaya göre GeForce Now platformuna eklenen 9 yeni oyun şu şekilde:

- Call of Duty: Black Ops 6 - (Steam, Battle.net, Xbox, PC Game Pass) - 25 Ekim

- Call of Duty HQ - Call of Duty: Modern Warfare III ve Call of Duty: Warzone dahil (Xbox, PC Game Pass)

- Windblown - (Steam) - 24 Ekim

- No More Room in Hell 2 - (Steam) - 22 Ekim

- DUCKSIDE - (Steam)

- Off the Grid - (Epic Games Store)

- Selaco - (Steam)

- Worshippers of Cthulhu - (Steam) - 21 Ekim

- Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven - (Steam) - 24 Ekim

GeForce Now’da halihazırda 2.000’den fazla oyun bulut üzerinden erişilebilir durumda. Platform, oyunculara ücretsiz oturum imkanı sunarken, oyun keyfini en üst seviyeye taşımak isteyenler için çeşitli Premium paket seçenekleri de mevcut.

GeForce Now Türkiye fiyatlandırması ve paket seçenekleri

GeForce Now, Türkiye’de ücretsiz (1 saatlik oturum, tekrarlanabilir) veya aylık 340 TL ücretle kullanılabiliyor. Bununla birlikte farklı süreli Premium paket seçenekleri de mevcut:

- 3 Aylık Premium Paket: 399 TL (%50 indirimle)

- 6 Aylık Premium Paket: 1.580 TL

- 12 Aylık Premium Paket: 2.880 TL

Platform ayrıca Deneme Paketi ve Aylık Gündüz Paketi gibi belirli süreli Premium paketleri de sunmakta. Altı aylık GeForce NOW Ultimate paketini alan kullanıcılar ise, BioWare’ın merakla beklenen RPG oyunu Dragon Age: The Veilguarda ücretsiz sahip olma fırsatını elde edecek.

GeForce Now’a nasıl ulaşılır?

Türkiye’de GAME+ adı altında sunulan GeForce Now hizmetine, internet bağlantısı olan herhangi bir cihazdan erişilebilir. Böylece, yüksek donanım gereksinimleri olmaksızın, oyuncular en yeni yapımları ve popüler oyunları en yüksek kalitede bulut üzerinden deneyimleyebilirler.

GeForce Now, bu haftaki oyun eklemeleri ile kütüphanesini daha da zenginleştirirken, oyunseverlere kesintisiz bir bulut oyun deneyimi sunmayı sürdürüyor.