Güncel

Gaziantep'te huzur uygulamasında 1 kişi tutuklandı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde jandarma ekiplerince 13 tim ile birlikte gerçekleştirilen huzur-güven uygulamasında, 22 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

Abone Ol

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde Emniyet ve asayişin sağlanması, aranan şahısların yakalanması, uyuşturucu madde ticareti, kaçakçılık suçları başta olmak üzere kamu düzenini bozan tüm suçların önüne geçilmesi amacıyla huzur-güven uygulaması gerçekleştirildi.

Uygulama kapsamında 500 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.

1 ŞAHIS TUTUKLANDI

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Nurdağı ilçesinde 13 timin katıldığı huzur-güven uygulamasında 22 şüpheli şahıs hakkında adli ve idari işlemler yapıldı.

M.H.T. isimli şüpheli şahıs ise uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

850 GRAM SKUNK TESPİT EDİLDİ

Uygulama esnasında gerçekleştirilen aramalarda ise 850 gram skunk, 500 kilogram kaçak tütün, 250 gram kubar esrar, 45 adet uyuşturucu hap, 5 gram metamfetamin, 48 adet nakil belgesiz küçükbaş hayvan ve 2 adet suçta kullanılan cep telefonu ele geçirildi. Ayrıca, 144 bin 902 TL idari para cezası kesildi.