Siyaset

Gazeteci Levent Gültekin Özgür Özel'in sorumsuz davranışlarından tedirgin olduğunu söyledi

Siyaset gündeminde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ayağının kırılması ve bununla ilgili ortaya atılan iddialar dikkat çekiyor. Gazeteci Levent Gültekin ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada ana muhalefet lideri Özgür Özel'in sorumsuz davranışlarından tedirgin olduğunu belirtti.

Abone Ol

Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'ın TBMM'deki programına katılmayan Özel'in ayağının kırıldığı öne sürülmüş, bir gün sonra ise ayağında atel ile Can Atalay için TBMM'ye gitmişti. Sosyal medyada, Özel'in bacağının kırılmadığı, silahla vurulduğu iddiaları sıkça dile getirildi. Ancak Özel'in cephesi, Manisa’daki evinde merdivenlerden düşerek doku zedelenmesi yaşadığını belirtti.

Gazeteci Levent Gültekin, kişisel YouTube kanalında Özel'in bu durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gültekin, Özel'in alkolü fazla kaçırdığı bir gece sendeleyerek düşüp ayağını kırdığını iddia etti. “Özgür Özel’in bu sorumsuzluğu sık yaptığını duydum” diyen Gültekin, “Bir mekana gidip arkadaşlarıyla geç saatlere kadar takılıyor. Beni asıl tedirgin eden, ana muhalefet liderinin böyle sorumsuz davranışlarda bulunması.” şeklinde konuştu.