Spor

Galatasaray'dan iç transfer harekatı

Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı-kırmızılılar sürekli üstüne koyarak performanslarını geliştiren oyuncuların formu ödüllendiriliyor.

Abone Ol

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray Yönetimi, milli arayı fırsat bilip, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı’nın kontratlarında ciddi bir iyileştirme yapmaya karar verdi.

Özellikle Boey, uzun süredir sözleşmesinde zam beklentisi içindeydi. Abdülkerim de yeni partneri Davinson Sanchez’in 3.2 milyon euro yıllık ücreti karşısında takım içi denge konusunda bir hayli geride kalmıştı.

Ücretleri artıyor
Performansıyla Avrupa kulüplerini peşine takan Sacha Boey’nin senelik 400 bin Euro olan ücretine büyüm bir zam yapılarak 1.3 milyon Euro seviyesine çekilmesi planlanıyor. Savunmanın vazgeçilmezi haline gelen Abdülkerim Bardakcı’nın 20 milyon Lira’lık senelik maaşının 30 milyon Lira’ya çıkarılması düşünülüyor. Daha önce mukavelesine 2 kez zam yapılan Kerem Aktürkoğlu’nun maaşının da tıpkı Abdülkerim gibi 20 milyon Lira seviyesinden 30 milyon Lira’ya çıkarılması bekleniyor.

KAYNAK: HABER MERKEZİ