Spor

Galatasaray taraftarlarını üzen haber! Muslera sezon sonu ayrılıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fernando Muslera'nın sezonu sonu takımdan ayrılabileceğini açıkladı.

Abone Ol

Süper Lig'de son 2 sezonun şampiyonu olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, 13 yıldır sarı-kırmızılı kulüpte forma giyen Fernando Muslera hakkında kritik açıklamalar yaptı.

Sezon sonu mukavelesi sona erecek olan 38 yaşındaki file bekçisinin takımdan ayrılma ihtimali olduğunu söyleyen  Buruk, "Niyeti sezon sonu ülkesine dönmek. Sezon bittiğinde ülkesine dönmek niyeti. Çok profesyonel, çok çalışıyor. Bence oynar, devam eder. Benim görüşümü sorarsan kaleci olarak oynayabilecek özelliklere sahip. Geçen sene de bu sene ülkesine dönmek, bırakmak istiyordu. Ailesi orada. Çocukları, eşi orada. Ülkesine dönme düşüncesi var." dedi.

''EKİBİMDE İSTERİM''

Muslera'nın futbolu bırakması halinde teknik ekibinde yer almasını istediğini dile getiren deneyimli teknik adam, "Takım kaptanı. Takıma, camiaya hakim. Önemli bir karakter. Çok da iyi kaleci. Muslera gidince kaleci bulmak kolay değil. Ne kadar verip bir kaleci bulacaksınız. Aynı profesyonellikte, aynı karakterde, aynı aidiyette birini... Şu an kaleci için herhangi bir transfer çalışmamız lazım. Muslera bıraksa da kalsın isteriz ama onun amacı ülkesine dönmek. Ailesi orada. Çocuklar büyüyor, uzak kalınca özlem artıyor. " ifadelerini kullandı.