Spor

Galatasaray sol beke çözümü buldu! Boey formülü

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray’da uzun süren sol bek arayışları devam ediyor. Sarı kırmızılılar, sağ bekteki yıldız Boey formülünü sola da uygulayacak.

Abone Ol

Hayal kırıklığı yaratan Angelino’yu devre arasında gönderecek Galatasaray, sol bek için çözümü Fransa’da arıyor. Sarı-kırmızılılar Sacha Boey’de yaptığı gibi yine benzer bir yol izleyecek. Fransa Ligue 1’de Brest forması giyen Bradley Locko ile ilgilenen Cimbom, genç yeteneği takıma katmak için hazırlanıyor. Angelino’nun 20 maçlık opsiyonunu doldurmayan Aslan, 6 milyon avroluk satın alma bütçesini yeni sol bek için harcayacak.

21 yaşında

Yüksek bonservis bedeline rağmen eldeki alternatifler arasında en iyisi konumunda olan Locko, tam anlamıyla Boey etkisi yaratacak. Sağı sağlama alan Galatasaray, solu da çözdüğü takdirde iki Fransızla kanatları da harekete geçirecek. Güncel piyasa değeri 5 milyon avro olan genç sol bek bu sezon Ligue 1’de Berst formasıyla 15 maçta 90 dakika görev yaptı. Fransız kulübünün istediği 10 milyon avroyu yüksek bulan Cimbom, indirim için pazarlık yapmayı düşünüyor.

HABER: İBRAHİM DEMİR