Spor

Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig son şampiyonu olan Galatasaray, Beşiktaş ile Atatürk Olimpiyat stadyumu'nda Süper Kupa maçında yarışacak. Maçın yapılacağı tarih belli olurken bir çok futbolsever maçın, "Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda?" diyerek arama motorlarından aratmaya başladı.

Abone Ol

Tuğçe Huy - Diriliş Postası 

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş ile Süper Kupa maçında karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşecek bu heyecan dolu mücadele, futbolseverlerin ilgi odağı haline geldi. Birçok kişi, "Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda?" sorularının yanıtlarını arıyor. İşte, merak edilen detaylar ve maçın yayın bilgileri...

Bu sezonun ilk büyük derbisi olan Galatasaray-Beşiktaş maçı, her iki takım için de büyük önem taşıyor. Galatasaray, taraftarlarının önünde galibiyetle ayrılarak moral bulmak isterken, Beşiktaş ise deplasmandan 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Teknik direktörler, en iyi 11'lerini sahaya sürmek için hazırlıklarını tamamladı. Maç öncesi sakat ve cezalı oyuncuların durumu da yakından takip ediliyor.

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki dev derbi, 5 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleşecek. Bu tarihi not etmeyi unutmayın, çünkü sezonun en heyecan verici maçlarından birine tanıklık edeceksiniz.

MAÇ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Futbolseverlerin merakla beklediği Galatasaray-Beşiktaş maçı, 5 Ağustos Pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak. Stadyumda ya da ekran başında yerinizi alın ve bu büyük karşılaşmanın heyecanını kaçırmayın.

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Galatasaray-Beşiktaş derbisi, beIN Sports ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Bu dev mücadeleyi kaçırmamak için beIN Sports kanalını takipte kalın.