Siyaset

Fuat Uğur: İmamoğlu’nun elle tutulur yaptığı hiçbir şey yok!

Fuat Uğur, Ekrem İmamoğlu’nun belediye başkanlığı yaptığı süre zarfındaki çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Abone Ol

Gökhan Erek / Muhabir

Yerel seçimlere 25 gün kaldı. Siyasi partiler, adaylar, bir önceki seçim dönemindeki vaatleri, yaptıkları ve gelecek dönemdeki hedefleri ile ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulunuyorlar. 

Adaylar, propaganda çalışmalarını yürütürken; toplumun farklı kesimlerinden de adaylarla ilgili dikkat çeken değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. 

Gazeteci Fuat Uğur da TV100 ekranlarında yayınlanan Duygu Gözde Arslan’ın, Günün Rotası Programı’nda İBB Başkanı ve CHP’nin Mevcut Adayı Ekrem İmamoğlu hakkında durum değerlendirmesi yaptı. 

“METRO YALANLARIYLA İNSANLARI KANDIRMA PROPAGANDASI YÜRÜTEMEZSİN”

 Ekrem İmamoğlu’nun elle tutulur yaptığı hiçbirin olmadığını vurgulayan Fuat Uğur, “Tevfik Göksu dün akşam tekrar tekrar anlattı. Metro yalanlarıyla insanları kandırmaya yönelik propaganda yürütemezsin. Bunu insanlar artık anlayabiliyorlar.” şeklinde konuştu. 

 “BEŞ YILLIK DÖNEMDE BİR METRO PROJESİ ORTAYA KOYMADI”

 İmamoğlu’nun, beş yıllık belediye başkanlığı döneminde bir metro projesi ortaya koymadığını söyleyen Fuat Uğur,  sözlerini şu şekilde sonlandırdı, “Var olan, sana teslim edilen metroların, fiziki gerçekleştirilebilirliğini ancak sekiz kilometre gerçekleştirebilmişsin.”