Yaşam

Fransız Bob’dan Kelebek Saç Kesimine: İşte en trend saç kesimleri

Bu sezonun en dikkat çeken saç kesim trendleri ile tarzınızı yenileyin ve saçlarınıza taze bir görünüm kazandırın. Kısa ve cesur modellerden, hacimli ve katlı kesimlere kadar geniş bir yelpazede sunulan bu saç kesimleri, her tarza ve zevke hitap ediyor. İşte sezonun en popüler ve göz alıcı saç kesimleri…

Abone Ol

Tuğçe Huy - Muhabir 

Saç kesiminizden sıkıldıysanız ve saçlarınızda yenilik arayışındaysanız, tam size göre modeller, ilham kaynağı olmaya aday! İşte sezonun en dikkat çeken ve göz alıcı saç kesimleri…

Bixie Cut

Kısa saç kullanma hayaliniz var ancak cesaret edemiyorsanız, "pixie" kadar cesaret gerektirmeyen "bixie" saç kesimi sizi uzun vadede memnun edebilir. Pixie kadar kısa olmayan bu saç kesimi, uzun kısa katlarla hem kısa hem de uzun saç illüzyonu yaratıyor. Üstelik son dönemde oldukça revaçta!

Kelebek Saç Kesimi

Hem uzun hem de katlı saç modellerini beğeniyorsanız çok şanslısınız. Çünkü bu saç kesimi sezonun yükselen trendleri arasında ilk sıralarda. Kelebek olarak da adlandırılan bu saç kesimi, ultra katlı bir kesimden oluşuyor ve saçları olduğundan daha yoğun gösteriyor. Saçınızın her bir bölümüne orantılı verilen katlarla ortaya çıkan bu model, saçlarınızı oldukça gösterişli ve hacimli gösterecek.

Fransız Bob

Çene hizasında biten, keskin ama aynı zamanda yumuşak geçişli Fransız bob, son dönemin en ilgi çeken saç modelleri arasında. Mikro katlarla hareketlendirilen Fransız bob’u kahkül ya da perçemlerle de eşleyebilirsiniz.

Orta Boy Katlı Kesim

Uzun saçtan vazgeçemiyor ancak saçlarınızda yine de bir hareket arıyorsanız, son dönemin en trend saç kesimi olan ve kısım kısım verilen katlarla ortaya çıkan orta boy katlı kesimi tercih edebilirsiniz. Bu saç kesimini ortaya çıkaran elbette hareketli perçemler ve keskin katlar!

Hareketli Pixie

En cesur saç kesimlerinden biri olan pixie’ye biraz daha hareket katmaya ne dersiniz? Bu saçın cesaret gerektirdiğini biliyoruz ancak güçlü görünümü ve gönüllerde taht kuran saç modeliyle sezonun en favori kesimleri arasında. Klasik pixie’ye göre daha yoğun ve hareketli olan bu saç ile en havalı siz olacaksınız!

Hacimli Lop

Uzun saçın zorluğu ve kısa saçın kolaylığını karıştırmak isterseniz ortaya hacimli lop’un çıktığını söyleyebiliriz. Hacimli lop’u omuz hizasına yaklaşan kısa saçın hareketli hali olarak düşünebilirsiniz. Elsa Hosk’un saç kesiminden ilham aldığımız bu saç popülerliğini uzun bir süre daha koruyacak gibi görünüyor!

Sezonun bu dikkat çeken saç kesimleri, farklı stiller ve uzunluklar sunarak her zevke hitap ediyor. Saçlarınıza yenilik yapmak istiyorsanız, bu trend kesimlerden birini deneyebilirsiniz.