Teknoloji ve Bilim

Instagram'dan duygulandıran özellik: 2000'li yılların efsane uygulaması MSN'nin o özelliği geliyor...

Instagram'dan 2000 yılının gençlerini duygulandıracak bir özellik geldi. O yılların efsane mesajlaşma programı MSN Messenger'ın unutulmaz "Ne Dinliyorum Özelliğini Aç" seçeneği, Instagram'ın yeni güncellemesiyle geri döndü. Instagram, kullanıcıların profillerine şarkı eklemelerine olanak tanıyan yeni bir özellik duyurdu. Bu özellik sayesinde, profilinize bir şarkı sabitleyebiliyorsunuz.

Abone Ol

Yeni özellik sayesinde, Instagram profilinizde bir şarkının 30 saniyelik bölümünü gösterebiliyorsunuz. Eklenen şarkı, diğer kullanıcılar tarafından biyografi bölümünde belirgin bir şekilde görülebilecek. Ancak, şarkılar otomatik olarak oynatılmayacak, kullanıcılar şarkıyı dinlemek için üzerine tıklamak zorunda.

Pop yıldızı Sabrina Carpenter, Instagram’ın bu yeniliğini tanıtan isimlerden biri oldu.

Carpenter, profilinde daha önce yayınlanmamış "Taste" isimli şarkısının özel bir bölümünü paylaştı. Bu, Instagram'ın yeni özelliğini ön plana çıkarmak için yapılan bir adım olarak dikkat çekti.

ESKİ ANILARI TAZELEYEBİLİRİSİNİZ MSN Messenger’ın unutulmaz günlerine özlem duyanlar için Instagram’ın bu yeni özelliği, eski günlerin anılarını tazeleyebilir.