Spor

EURO 2024'te Değerine Değer Katanlar listesi açıklandı! Türkiye'den iki isim...

The Guardian, "EURO 2024'te Değerine Değer Katanlar" listesini açıkladı. Listede, transfer değerini arttıran 10 isim yer alırken A Milli Takım kadrosundan iki futbolcu yer aldı. İşte Barış Alper Yılmaz ve Ferdi Kadıoğlu'nun bulunduğu o liste...

Abone Ol

Ferdi Kadıoğlu (Türkiye) Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu, takımının Almanya'daki çeyrek finallere kadar olan yolculuğunda etkileyici bir performans sergiledi. Sol kanattan sürekli hücum tehdidi oluşturdu ve zaman zaman orta sahada da görev aldı. Başarılı performansıyla Arsenal ve Manchester City'ye transfer olma ihtimaliyle anılan oyuncuya, Brighton, Manchester United ve Borussia Dortmund da ilgi gösterdi. 24 yaşındaki oyuncu, Türkiye'nin 2-1 kazandığı maçta 12,2 km koşarak turnuva rekoru kırdı ve dokuz kulüp tarafından izlendi.

Ruben Vargas (İsviçre)

Georges Mikautadze (Gürcistan)

Barış Alper Yılmaz (Türkiye) Almanya'da gol atmasa da 24 yaşındaki oyuncu, korkusuzluğu ve enerjisiyle takımının yaklaşımını temsil ediyordu. Yılmaz, geçen sezon Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi geçerek Türkiye şampiyonluğuna ulaşmasında etkili oldu, yedi gol attı ve 12 asist yaptı. Bu yaz Bundesliga, Serie A ve Premier Lig'e transfer olması gündemde ve Liverpool'un da ilgisini takip edebileceği düşünülüyor.

Jan Oblak (Slovakya)

Nico Williams (İspanya)

Fabian Ruiz (İspanya)

Jerdy Schouten (Hollanda)

Francisco Conceiçao (Portekiz)

Ivan Schranz (Slovakya)