Güncel

Cengiz Kurtoğlu'ndan erkek sanatçılara ağır eleştiri: "Vallahi rezalet işler bunlar!"

Cengiz Kurtoğlu, erkek sanatçıların estetik müdahalelere yönelik; "Bırakın bunları vallahi, rezalet işler bunlar” diyerek sert tepki gösterdi. Uzun süreli başarısını koruyarak yoğun ilgi gördüğü konserler verdi. Cengiz Kurtoğlu, Kıbrıs'ta verdiği konser sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kurtoğlu yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

Abone Ol

"40 YILLIK ABİ KARDEŞİZ" Kurtoğlu'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakınlığıyla ilgili soruya; "Biz, onunla 40 yıllık ağabey - kardeşiz. Özellikle ‘Duyanlara Duymayanlara’ ve Karadeniz şarkılarımı çok beğenir. O ülkemizin aynı zamanda baş komutanıdır" cevabını verdi.

Cengiz Kurtoğlu'nun "Yeni albüm gelecek mi?" sorusuna verdiği cevap “Yok, artık gerçekten uğraşamıyorum. Hatta 6 yıldır her şeyi hazır olan bir şarkım var, stüdyoya girip okuyamadım” oldu.

"VALLAHİ REZALET İŞLER BUNLAR" Son zamanlarda özellikle bazı erkek sanatçılarda görülen oje sürme, etek giyme, estetik yaptırma gibi eğilimlere nasıl baktığı yönündeki soruya Cengiz Kurtoğlu; “Bırakın bunları vallahi, rezalet işler bunlar” diyerek sert tepki gösterdi.

Kurtoğlu’na gelen bir başka soruda ruhsatsız bir mekânda sahne aldığı iddiası oldu. Şarkıcı, böyle bir şey olmadığını orada sahne almadığını söyledi.

Cengiz Kurtoğlu’na hayatının film yapılmasını isteyip istemediği sorulduğunda ise “Hayır, istemiyorum. Kimse beni oynayamaz, oynamasın. Böyle bir şeye de izin vermem” diye cevap verdi. Şarkıcı, Tarabya’daki sahne aldığı zamanlar hatırlatılınca; “Ah keşke yine o günler geri gelse. Yine oralarda çıkıp sahne alırdım. Çok güzel günlerdi gerçekten” diyerek özlemini dile getirdi.

FİT HALİ DİKKAT ÇEKTİ Verdiği kilolarla büyük bir değişim yaşayan Kurtoğlu, artık sahnede daha spor ve rahat kıyafetler tercih ettiğini de ifade etti.