Spor

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy depremi: İspanyol deviyle resmen anlaştı!

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un Semih Kılıçsoy'u kulübeye hapsetmesi bardağı taşırdı. Semih Kılıçsoy yuvadan uçuyor. İşte detaylar...

Abone Ol

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon büyük bir sıçrama göstererek A Takım'a yükselen ve siyah beyazlıların parlayan yıldızı olan Semih Kılıçsoy sergilediği başarılı performansla Milli Takım'a kadar yükselmiş ve EURO 2024 kadrosunda yer almıştı.

Bu sezona da harika başlayan Semih, Beşiktaş'ın hücum aksiyonlarında kalitesini gösterdi. Immobile ve Rafa Silva ile uyumu dikkat çeken genç yıldız ligde 3 asistle mücadele ediyor.

HOLLANDALI HOCA KESİK ATTI Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un son haftalarda Semih'i kulübeye çekmesi büyük tepki toplamıştı. Hollandalı teknik adamın hafta sonu oynanan Gaziantep FK maçında Semih'e 1 saniye bile süre vermemesi bardağı taşıran son damla oldu.

Siyah beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden Semih Kılıçsoy neden oynamıyor? sorularını yüksek sesle dile getirmeye başlamışken Kara Kartal'ı karıştıracak bir iddia ortaya çıktı.

SEMİH KILIÇSOY AYRILIYOR Beşiktaş'ta süre bulamamaktan mutsuz olan ve haksızlığa uğradığını düşünen Semih'in yönetime ayrılmak isteğini ilettiği öğrenilirken devreye giren Atletico Madrid ekibinin bu transferi ocak ayında bitirmeye yakın olduğu iddia edildi.

25 MİLYON EURO ÖNERDİLER İspanyol devi Atletico Madrid'in Beşiktaş'a 25 milyon euro ve sonraki satıştan pay teklif ettiği iddia edilirken Beşiktaş yönetiminin ocak ayını bekleme kararı aldığı ancak transfere kesin gözüyle bakıldığı öğrenildi.