Gündem

Fetullah Gülen 100 yaşına kadar yaşasın diye bakın ne yapmışlar?

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen, 1999’dan bu yana kaçak olarak yaşadığı Amerika Birleşik Devletleri’nde öldü. Terörist Gülen’in ABD’nin Pensilvanya eyaletinde bulunan St. Luke's Hastanesi’nin Monroe kampüsünde öldüğü öğrenilirken ölümünün ardından bir gerçek ortaya çıktı. Yazar Ferhat Murat, katıldığı canlı yayında FETÖ elebaşıyla ilgili bir gerçeği ilk kez açıkladı.

Abone Ol

Yazar Ferhat Murat, vatansız olarak ölen 251 şehidimizin katili Fethullah Gülen’in, 100 yaşına kadar yaşamak için kök hücre tedavisi yaptırdığını açıkladı. 83 yaşında ölen FETÖ elebaşı Gülen’e yapılan tedavinin maliyetinin 1 milyon dolar olduğunu belirten Murat, örgütün “en azından görüntü olarak hayatta kalsın ve işler aksamasın” mantığıyla bu işlemi yaptırdığını açıkladı.

Ferhat Murat canlı yayında şu ifadeleri kullandı;

 Şöyle bir detay var. 100 yaşına kadar yaşamak için 1 milyon dolarlık kök hücre tedavisinde bulunuyor, tedavi yaptırıyorlar. Fethullah Gülen 83 yaşında vefat etti biliyorsun. 100 yaşına kadar yaşasın, görüntü olarak da yaşasın, sesi çıkmasa bile bir şekilde sistem aksamasın diye 1 milyon dolarlık kök hücre tedavisi yaptırılıyor.

Her türlü hesabı yapabilirsiniz. Her türlü teknolojik, maddi imkan yanınızda olabilir. Ama Allah’ın hesabının üzerinde hiçbir hesap olmadığını bir 15 Temmuz’da gördük. Onların hesabı çok farklıydı.

Ölümden mutlu olduğumuz bir gün. 15 Temmuz şehitlerimizin ruhları şad olduğu için, mutluyum.