Gündem

FETÖ’nün umudu 2M!

Abone Ol

Sırasıyla, 7 Şubat MİT kumpası, 17-25 Aralık darbe girişimi, MİT TIR’ları ihaneti ve 15 Temmuz işgal girişiminde bozguna uğratılan işgalci terör örgütü FETÖ, yapılan operasyonlarla tükenme noktasına gelirken, kurtarıcı olarak gördüğü isimleri açık etti. ABD’ye firar eden FETÖ’cü terörist Emre Uslu, alçak örgütün bel bağladı isimleri sosyal medya hesabından dışa vurdu. FETÖ’nün çıkarlarını “İnsanlığın umudu” pazarlayan Uslu, Akşener’in parti kurmasını çok önceden istediklerini belirterek, “İnsanlığın umudu Almanya’da Merkel, ülkemizin umudu Türkiye’de Meral. Biraz geç kaldı partiyi kurma konusunda ama olsun Türkiye’de geç kalmayan ne var ki” dedi.

Erdoğan’a hakaret etti

FETÖ’cü hainlerin hamiliğini üstlenen Merkel’i dünyanın kurtarıcısı olarak gördüğünü söyleyen firari Haşhaşi, örgüte diz çöktüren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret içeren “Trump’ın çılgınlığına karşı umut Merkel, Erdoğan’ın zulüm diktasına karşı umut Meral. Kısaca dünyada Merkel, Türkiye’de Meral. Artık çekilmez hale gelen Nemrut’un kafasına vurup dağıtan bir kadındı: Dünyada Merkel, Türkiye’de Meral. Patlasanız da çatlasanız da korksanız da algı deseniz de bu böyle” ifadelerini kullandı. Uslu, daha önce de 2014 yılından bu yana FETÖ’nün Cumhurbaşkanı adayının Meral Akşener olduğunu itiraf etmişti.

Proje olduğu belgelendi

Diğer yandan Türkiye’ye ekonomik baskı planları yapan, AB müzakerelerini durdurmak için çaba sarf eden, savunma sanayiinde örtül ambargo uygulayan Merkel’in, FETÖ ile ne denli iç içe olduğu bir kez daha belgelendi. Ayrıca, ABD´li yayın kuruluşu POLITICO’nun hiçbir vasfı olamayan Akşener’i dünyayı şekillendirecek liderler arasında göstermesi, İYİ Parti genel başkanın proje olduğu yorumunu haklı çıkardı.