Spor

Fenerbahçe'de yerli rüzgarı

Transfer sezonunun başlarında Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü’yü kadrosuna katan Fenerbahçe, Cenk Tosun’un ardından Oğuz Aydın’la da anlaşarak dördüncü Türk hamlesini gerçekleştirdi.

Abone Ol

Sansasyon etkisi yaratacak yabancı futbolcu transferleri için dört koldan Avrupa ve Arabistan pazarını araştıran Fenerbahçe, bu arada yerli futbolcuları da göz ardı etmedi. Geçen sezonun tamamlanmasıyla beraber Fatih Karagümrük’ten sol bek Levent Mercan’a çubukluyu giydiren sarı-lacivertli kurmayalar, ardından da bonservisi Atletico Madrid’de bulunan savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü’nün işini bitirdi.

ROTASYON TAMAM

Geçen sezon beklentilerin uzağında kalan Serdar Dursun ile Umut Nayir’le yola devam etmeyi planlamayan Fenerbahçe, alternatif yerli golcü olarak da Beşiktaş’la yollarını ayıran Cenk Tosun’la 2 yıllık söz kesti. Bodrum tatilini bugün noktalayan tecrübeli futbolcu sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak. Son olarak kulübüyle el sıkışılan Oğuz Aydın’ın da kısa süre içerisinde Kadıköy’e adım atması bekleniyor.