Spor

Fenerbahçe'de Szymanski kayıplarda

Fenerbahçe’nin orta sahadaki sihirli ayaklarından biri olan Sebastian Szymanski, son aylarda büyük düşüş yaşıyor. Büyüsünü yitiren Polonyalı oyuncu, son 10 karşılaşmada suskunluğa büründü.

Abone Ol

Süper Lig, Avrupa Konferans Ligi ve Süper Kupa’da başarı hedefleyen Fenerbahçe’de yıldız oyuncu Sebastian Szymanski’nin düşüşü dikkat çekiyor. Sezon başında Kadıköy’ün yolunu tutan ve ilk kez formasını giydiği takımda oynadığı futbolla çok kısa sürede beğeni toplayan Polonyalı oyuncu, devre arasında İtalya, Almanya ve İngiltere’den birçok büyük kulübün transfer listesinde olmayı başarmıştı.

10 maçtır suskun
Ancak 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, deplasmanda 1-0 kazanılan Gaziantep FK maçında yaptığı asistin ardından adeta kayıplara karıştı. Polonyalı futbolcu, son 10 haftada Süper Lig’de Samsunspor, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor, Alanyaspor, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Hatayspor, Türkiye Kupası’nda ise Gaziantep FK ve Ankaragücü maçlarında herhangi bir gol ya da asist katkısı yapamadı. 

Dinamo İsmail
Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu İsmail Yüksek, bu sezon çubuklu formayla görev yaptığı 39 maçın 32’sine ilk 11’de başladı. Milli futbolcu, teknik direktör İsmail Kartal’ın da en fazla şans verdiği isim oldu. 25 yaşındaki futbolcu, yakaladığı istatistikler ile de adından sıkça söz ettirdi. Yüzde 55 ikili mücadele kazanma oranı yakalayan İsmail Yüksek, orta sahadaki dinamizmiyle beğeni topladı.