Spor

Fenerbahçe'de hedef yeniden Savic

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Beklentilerin altında kalan savunma oyuncuları Çağlar Söyüncü ve Leonardo Bonucci ile yollarını ayıracak olan sarı-lacivertliler, eski göz ağrısı Stefan Savic ile yeniden temasa geçme kararı aldı.

Abone Ol

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Süper Lig’de sezonun tamamlanmasına kısa bir süre kala Fenerbahçe’de transfer çalışmaları yoğunlaştırıldı. Şampiyonluğun gelip gelmemesinden bağımsız olarak planmalasını yapan Kanarya, özellikle savunma pozisyonda ciddiği bir değişim yapmayı hedefliyor. Özellikle sezonun genelinde performanslarıyla sınıfta kalan Çağlar Söyüncü ve Leonardo Bonucci ile kesinlikle yola devam edilmeyecek.

30 MAÇTA OYNADI

Sarı-lacivertli kurmaylar, bu planlama içerisinde ilk takviyeyi savunma hattına gerçekleştirecek. Gündemdeki isim ise tanıdık bir yüz. Fenerbahçe’nin ocak ayında kadrosuna dahil etmek istediği ancak uzun görüşmelere rağmen anlaşma sağlayamadığı Stefan Savic ile yeniden masaya oturulacak. Tarafların kısa sürede masaya oturacağı öğrenildi. Deneyimli stoper bu sezon Atletico Madrid’de 30 maçta görev yaptı.