Spor

Fenerbahçe'de hedef yeniden Krunic

Orta sahada Fred’in yanına lider ve savaşçı bir oyuncu takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe, Milan’da mutsuz günler geçiren Rade Krunic için tekrar girişim yapacak.

Abone Ol

Süper Lig’in lideri Fenerbahçe ocak ayında yapılması planlanan takviyeler için kolları sıvadı. Miha Zajc ve Miguel Crespo’nun performansın memnun olmayan teknik direktör İsmail Kartal, eski gözdesi Rade Krunic’in transferi için yeniden devreye girilmesini istedi. Sarı-lacivertli kulübün transfer komitesi de Bosnalı futbolcu için İtalya’ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

DZEKO DA DEVREDE

Milan’da sıkıntılı günler geçiren Rade Krunic’in kulüp yönetimi ile geleceği hakkında görüşme yapacağı öğrenildi.  Eğer Bosnalı oyuncu bu toplantıdan istediği sonucu alamazsa Fenerbahçe’nin Milan’a resmi teklif yapacağı iddia edildi. Sarı-lacivertli kulüp hakkında Dzeko’dan olumlu referans alan Krunic’in de Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

İtalyan ekibiyle bu sezon lig ve Avrupa’da 12 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu herhangi bir gol ya da asist katkısı sağlayamadı. 

HABER: ÇAĞLAR ASLAN