Spor

Fenerbahçe, En Nesyri transferini bitiriyor!

Fenerbahçe transferi için uzun süredir peşinde olduğu En-Neysri’de mutlu sona ulaştı. Sevilla cephesinden Faslı yıldızın sarı-lacivertli ekibe yakın olduğuna dair açıklama geldi.

Abone Ol

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe, Maximin, Cenk Tosun, Levent Mercan ve Oğuz Aydın’ın ardından bir transferi daha bitirdi. Sarı-lacivertli ekip, uzun süredir peşinde olduğu Sevilla’nın Faslı golcüsü Youssef En-Nesyri transferini açıklamaya çok yakın. İspanyol ekibinin sözcüsü Javier Santos, yaptığı açıklamada "Yapılan görüşmelerin ardından En-Nesyri Fenerbahçe'ye katılmaya yakın." diye konuştu.

“SUUDİLERDEN RESMİ TEKLİF YOK”

27 yaşındaki santrforun Suudi Pro Lig ekipleriyle görüştüğüne dair dedikoduları yalanlayan Santos, “Suudi ekiplerinin En-Nesyri için Sevilla ile görüştüğü doğru değil, en azından kulübe ulaşan bir teklif yok." ifadelerini kullandı.

41 MAÇTA 20 GOL

2019-2020 sezonunun devre arasında Sevilla’ya 20 milyon avro bedelle imza atan Faslı golcü, Endülüs ekibinin formasıyla 196 resmi maça 73 gol ve 7 asist sığdırdı. Geçtiğimiz sezon ise Sevilla formasıyla 41 resmi müsabakaya çıkan En-Nesyri, 20 gol ve 3 asiste imza attı.