Spor

Fenerbahçe, efsanesi Lefter'i andı

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sarı-lacivertli kulüp, efsane futbolcusu ''Ordinaryüs'' lakaplı Lefter Küçükandonyadis'i vefatının 12. yılında kabri başında andı.

Abone Ol

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe Kulübü ve taraftarlar, "Ordinaryüs" lakaplı efsane futbolcuları Lefter Küçükandonyadis'i vefatının 12. yıl dönümünde kabri başında andı.

Büyükada Rum Ortodoks Mezarlığı'nda gerçekleştirilen anma törenine Lefter Küçükandonyadis'in ailesi ve yakın dostlarının yanı sıra, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan ve taraftarlar katıldı.

Anma töreninde Lefter Küçükandonyadis'in kabrine çelenk bırakılırken, ardından dualar okundu.

Sarı-lacivertli kulüp tarafından yapılan açıklamada, ''Fenerbahçemizin ve Türk futbolunun efsanesi Ordinaryüs lakaplı unutulmaz futbolcumuz Lefter Küçükandonyadis, vefatının 12. yılında kabri başında anıldı. Büyükada Rum Ortadoks Mezarlığı'nda gerçekleştirilen törene Lefter'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile taraftarlarımız katıldı. Anma töreninde efsanemizin kabrine çelenk bırakılarak, dualar okundu.'' ifadelerine yer verildi.