Fatih, İstanbul’u Osmanlı düşmanı CHP yönetsin diye fethetmedi!

Abone Ol

Bay Kemal, İstanbul Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nu tanıtırken, “İstanbul, Fatih’in bize emanet ettiği bir kenttir” demiş. Fatih’in “İstanbul’u bay Kemal ve CHP’ye emanet ettiği” sözü külliyen yalandır…

Eğer bay Kemal’in dediği gibiyse, Fethin sembolü olan, Fatih’in cami yaptığı Ayasofya’yı CHP neden müzeye çevirmiştir? İstanbul Boğazına yapılan 3. köprüye Yavuz Sultan Selim isminin verilmesine Kılıçdaroğlu ve CHP neden karşı çıkmıştır? İstanbul’un fethine ithafen “Zulüm 1453’e başladı” diyen zihniyeti sahiplenen bay Kemal ve CHP değil mi?

Demek ki, Fatih İstanbul’u CHP’ye emanet etmemiştir. Ancak CHP fırsatını bulunca “Fatih’in İstanbul’una” ihanet etmeyi görev bilmiştir. CHP, İstanbul’u yönettiği dönemlerde Osmanlı izlerini silmek için devletin tüm imkânlarını seferber etmiştir…

KILIÇDAROĞLU: OSMANLI ZALİMDİ

Bay Kemal’in İstanbul’la, Osmanlı ile bir ilgisi yoktur. Kılıçdaroğlu ve başında bulunduğu CHP’nin Osmanlı ile ilgili tek bir olumlu sözü yoktur. Ama Osmanlı hakkında kin ve nefret kusan onlarca açıklaması vardır…

“Osmanlının zulmüne karşı bu çadırlarda ne mücadeleler verildi” sözü kime ait?

“Koca Osmanlı diyorlar. Bir kilo şeker üretemeyen Osmanlı ile övünüyorlar. Koca Osmanlı bir tüfek üretemedi. Bir delikli demiri üretemeyen koca Osmanlı.” “Devasa Osmanlı nasıl bir Anadolu bıraktı? Fabrikası olmayan, yolu olmayan…”

CHP ve bay Kemal’in Osmanlı düşmanlığı bu kadarla bitmiyor. “Osmanlı döneminde herkes padişahın kulu ve kölesiydi. Millet diye bir kavram yoktu. Türk milleti diye de bir kavram yoktu. Çünkü Osmanlı Türklerle alay ediyordu.” “Osmanlı’yı savunanlara sesleniyorum. Osmanlı bittiğinde ülkede ne bırakmıştı. Kaç kilometre demiryolu vardı? Kendi parasını bile basamıyordu.”

Şimdi bu adam çıkmış Fatih’in İstanbul’u kendilerine emanet ettiğini söylüyor. Hem cahil, hem de milleti kandırabileceğini zanneden bir zavallı…

OSMANLIYA DÜŞMAN, RUM’A HAYRAN

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nün göbeğine, Kıbrıs Türkleri ve Müslümanlarının katili Baş Piskopos Makarios’un heykelini dikerek İstanbul’a, Türkiye’ye ve milletimize meydan okumuştu. Badi Ekrem, bu hamlesiyle, CHP’yi yöneten uluslararası konsorsiyumun hem dikkatini çekmeyi başardı hem de aradıkları kişi olduğunu ispat etti.

“Makarios heykelini” “Fatih’in şehrine” dikme cesaretine hayran kalan Kılıçdaroğlu, koşa koşa törene gitmişti. Osmanlı’ya kin ve nefret kusan Kılıçdaroğlu, Türk ve Müslüman katili Makarios’un heykelini açarken nedense çok mutluydu. Milli Diktatör İsmet de Taksim’deki Osmanlı Kışlasını (Gezi Parkının olduğu yer) yıktırıp yerine kendi heykelini dikerken çok mutluydu.

FATİH’İN TORUNLARI, KONSTANTİN’İN TORUNLARINA KARŞI

Milletimiz, Osmanlı’yı reddeden, Osmanlı’nın izlerini İstanbul ve Anadolu’dan silmek isteyenlere devleti teslim etmez. Bu zihniyetin İstanbul’u yönetmesine izin vermek vebaldir, günahtır. Fatih’in kemiklerini sızlatır. Osmanlıya zalim, padişahlarına hain diyen bir zihniyetin İstanbul’u yönetmesi büyük zulümdür!

Fatih’in Müslümanlar’a emanet ettiği İslambol, din düşmanlarına bırakılamayacak hilafet merkezidir. Fatih’in emanetine ve mirasına sahip çıkmak bu milletin boynunun borcudur. Anadolu’nun İslam coğrafyası olarak kalmasının yolu, İstanbul’un korunması ve savunulmasıyla doğrudan bağlantılıdır. İstanbul olmadan Anadolu yaşayamaz!..