Ey CHP, Adalet Duygusunu Ne Zaman Öldürmüştünüz Biliyor musun?

Abone Ol

Malum olduğu üzere CHP lideri, sözde “ADALET” için yürüyor ya!.. İnsanın gülesi geliyor; şakanın da bir dozajı, yalanın da bir ölçüsü var!..

Ya hu doluya koyuyorum almıyor, boşa koyuyorum olmuyor. Adalet ve CHP’nin temsil ettiği zihniyeti, ne yaparsam yapayım yan yana getiremiyorum. Mıknatısın aynı kutuplarının birbirini itmesi gibi CHP, adaleti; adalet ise CHP’yi itiyor.

CHP’nin temsil ettiği zihniyet; hep adaletin ırzına geçmiş ve adaleti, adalet duygusunu yok etmek üzerine hareket etmiştir. Bu zihniyeti nereden başlatabiliriz? Ta Habil ile Kabil’e götürebiliriz, adaleti temsil eden Habil’in karşısındaki Kabil’dir bunların zihniyeti!.. Ey CHP zihniyeti, Hakk’ın adaletine razı gelmeyip Habil’i öldürdüğünüz gün adalet duygusunu da öldürdünüz!..

Abarttım mı? Abartmadım ama olayı hem dallanıp budaklandırmadan hem de bir köşe yazısında verebilmek için daha yakın zamandan örnekler verelim.

27 Mayıs 1960 darbesiyle başlatmama ne dersiniz? Eften püften sebeplerle darbe yapıp uyduruk delillerle, yalancı şahitlerle, sahtekâr hukukçularla bir Başbakan’ı, üç bakanı asıp darbe yapan hainleri kutsayıp o tarihi bayram ilan ettiğiniz gün adalet duygusunu öldürdünüz!..

Necmettin Erbakan Hoca gibi bu ülkenin yetiştirdiği en önemli beyinlerden, en dürüst ve en akıllı siyasetçilerden, en nazik ve en hakkaniyetli insanlardan biri olan muhterem bir insana hayatı boyunca çileler çektirerek, partilerini kapatıp hapislere tıkarak, olmadık iftiralar atarak, bu ülkeye çağ atlattıracakken Siyonistlerle, Batılılarla işbirliği yapıp önünü kesip kendi ülkenize ve milletinize ihanet ettiğiniz gün adalet duygusunu öldürdünüz!..

28 Şubat darbe sürecine giderken pavyonlardan, barlardan topladığınız kadınları önce tesettüre, sonra bir soytarının koynuna sokup tüm tesettürlü Müslüman kadınlara saldırdığınız; uçkuruna düşkün bir esrarkeş bulup şeyh kılığına sokup o soytarı üzerinden tüm hacı hocalara ve Müslümanlara etmediğiniz hakaret, atmadığınız iftira kalmadığı gün adalet duygusunu öldürdünüz!..

Yine 28 Şubat sürecinde Müslümanları PKK’dan daha büyük tehlike ilan edip “yeşil sermaye” yaftasıyla Müslümanların tüm malına, mülküne, şirketlerine harami gibi çöküp Müslümanlara yaşam hakkı vermediğiniz gün adalet duygusunu öldürdünüz!..

Yine 28 Şubat sürecinde gencecik kızları, alınlarının teriyle kazandıkları, analarının ak sütü gibi helal olan üniversitelerde derslere almayıp üniversite kapılarında bekletip sonra okullarından atıp meydanlarda polislere coplattığınız; başörtülü olduğu gerekçesiyle final sınavından polis zoruyla çıkarılan, hamile olduğu hâlde gözaltına alınıp gözaltındayken ikiz bebeklerinden birini kaybettiğinde bile vicdanınızın sızlamadığı -gerçi vicdan sizde ne arar- Canan Bezirgan gibi başörtülü hanımefendilere adres olarak Arabistan’ı gösterdiğiniz gün adalet duygusunu öldürdünüz!..

2002 yılında 71 yaşında iken sağlık karnesindeki fotoğrafı başörtülü olduğu için İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde (Çapa) tedavisi yapılmayınca fotomontajlı bir vesikalık ile sunduğu sağlık karnesinin geldiği gün hayata gözlerini yuman Medine Bircan ninenin katili ve başörtülülerin azılı düşmanı olan Nur Serter’i ödüllendirip milletvekili yaptığınız gün adalet duygusunu öldürdünüz!..

Bu ülkenin tek başına iktidar olan partisine kapatma davası açıldığında, ülkede darbe teşebbüsleri olduğunda, 2007’deki E-Muhtırada, FETÖ’nün 17-25 Aralık yargı darbesi ve 15 Temmuz darbe girişimlerinde hiçbir zaman adaletten yana olmayıp adalet, hakkaniyet, demokrasi aklınıza gelmediği, elinizi ovuşturarak iktidardan pay kapma, darbe hükümetlerinde yer alma düşüncesi güttüğünüz; “Recep Tayyip Erdoğan gitsin de gerekiyorsa ülke batsın!” dediğiniz gün adalet duygusunu öldürdünüz!..

Bu milleti sürekli aşağılayıp dinine, diyanetine, inancına savaş açıp tercihlerine hiçbir zaman saygı duymadığınız, hep gayri meşru yollarla iktidara gelme hevesinde olduğunuz gün adalet duygusunu öldürdünüz!..

Şimdi de ülkeye ihanet edenleri aklamak, kaos çıkarmak, ülkemizi teröre destek veren bir ülke olarak dünyaya gammazlamak için FETÖ’nün emriyle sözde “adalet yürüyüşü” yapıp adalet arıyorsunuz. Arayın arayın, ilelebet kaybetmiş olduğunuz adaleti belki bulursunuz!..