Güncel

Eskişehir'de karşı şeride geçen otomobil iki araca çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

Eskişehir'de otomobilin karşı şeride geçerek tır ve otomobille çarpışması sonucu bir kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

Abone Ol

Eskişehir'de Oktay Ş.'nin kullandığı otomobil, Ankara-Eskişehir kara yolunun Hoşnudiye Mahallesi mevkisinde refüje çarpıp karşı şeride geçerek büyük bir kazaya sebep oldu. Otomobil, Demir Ü.'nün idaresindeki kiremit yüklü tır ile İdris A.'nın kontrolündeki bir başka otomobile çarptı.

Kaza sonucu ikiye bölünen otomobilin sürücüsü Oktay Ş. ile araçta bulunan Rufi Coşkun ve iki kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, Coşkun'un yaşamını yitirdiğini belirledi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan sürücü Oktay Ş.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Diğer iki yaralı ise Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazaya karışan İdris A., olayın ardından, "Çok süratliydi. Refüje çarpıp yükseldi. Yükselen araç tıra çarptı ve benim aracıma savruldu. Çarpan otomobil ikiye bölündü. Arabada 4 kişiydiler. Bir tanesi camdan fırladı. Çok kötü bir andı. Tır olmasa ben de giderdim," şeklinde konuştu. Coşkun'un cenazesi, incelemelerin ardından ESOGÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.