Gündem

Erdoğan'dan Paris'teki görüntülere sert tepki: Rezil sahne sadece Hristiyan dünyasını değil bizi de rencide etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'daki Olimpiyat Oyunları açılış töreninde LGBT gösterilerine sert tepki gösterdi. Erdoğan, torununun "Dede, gitme" uyarısıyla törene katılmaktan vazgeçtiğini belirtti. Paris'te sergilenen sahnenin Hristiyan dünyasını ve Müslümanları rencide ettiğini ifade eden Erdoğan, konuyu Papa ile paylaşacağını söyledi.

Abone Ol

Hazal Mihrace Göksun - Muhabir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışında sergilenen LGBT içerikli gösteriye ilişkin sert tepki gösterdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuya ilişkin ifadeleri şu şekilde:

"İNSANI İNSAN YAPAN DEĞERLERE DÜŞMANLIKLA AÇILDI"

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları açılışında sahnelenen ahlaksızlık, karşı karşıya olduğumuz tehdidin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Macron beni davet etti, ben de gelebileceğimi söyledim. 13 yaşındaki torunum "Dede gitme" dedi. Niye dedim, "Orada LGBT gösterisi yapacaklar" dedi. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışsnda sahnelenen ahlaksızlık karşı karşıya olduğumuz tehdidin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Macron beni davet etti. Ben de gelebileceğimi söyledim. 13 yaşındaki torunum 'Dede, gitme' dedi. 'Niye' dedim. Orada LGBT gösterisi yapacaklar dedi. Çıkardı bana Instagram'dan o görüntüleri gösterdi. 'Tamam kızım gitmeyeceğim' dedim. Çıkardı bana Instagram'dan o görüntüleri izletti. "Tamam kızım gitmiyorum" dedim.

"PAPAYI ARAYACAĞIM" 

Düşünebiliyor musunuz? İnsanları birleştirmesi gereken bir uluslararası spor organizasyonu, insanı insan yapan değerlere düşmanlıkla açıldı. Bakınız bizim inancımızda insan yaradılmışların en şereflisidir. İnsanın bu dünyadaki çabası yüksek bir ahlâk üzerine yükselmektedir.

Bakınız, bizim inancımızda insan yaratılmışların en şereflisidir. Paris'te yapılmak istenen insanı hayvanlardan dahi aşağı seviyeye çekme projesidir. İlk fırsatta sayın Papa'yı da bununla ilgili arayacağım. LGBT lobisi daha da pervasız hale gelirken insanlık büyük bir kuşatmayla karşı karşıya bırakılıyor. Karşımızda sadece bir yönelim yok, çocuklarımızı hedef alan faşizan bir dayatma var. Fransa, Fransız sporcuların içerisinde başörtülü olanlar varsa, müsabakalara katılmalarını engellemiştir. Cinsiyetsizleştirmek demek, insan soyunu bozmak demektir. Bugün dünden daha kararlıyız. Bugün dünden daha dikkatliyiz. sapkın akımlarla mücadelemizi tavizsiz şekilde sürdüreceğiz. Rabbim evlatlarımızı bu tür melun akımlardan korusun. 

"LGBT LOBİSİ BATIYI ESİR ALDI"

LGBT lobisi Batı'yı esir aldı. Ses çıkaramıyorlar, biz çıkarıyoruz. CHP çıkarmasa ne yazar, DEM çıkarmasa ne yazar. Sapkın akımlarla mücadelemizi sürdüreceğiz. LGBT sapkınlığını 'özgürlük' olarak lanse edenlerin başörtülü sporculara tahammül edememesi, bunların kafalarındaki özgürlük tarifini de ortaya koymaktadır. Cinsiyetsizleştirme projelerinin ülkemizde hamiliğini bölücü örgütün siyasi uzantılarının ve CHP'li belediyelerin üstlenmesi gerçekten ibret vericidir.