Gündem

Erdal Beşikçioğlu'nun amca oğlunu işe almak için açtığı kadro şaşırttı!

CHP belediyelerindeki akrabaya iş imkanı furyasında Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun da amcasının oğlu Gökhan Beşikçioğlu'nu 'tesisler koordinatörü' görevine getirdiği ortaya çıktı.

Abone Ol

Liyakat konusunda her fırsatta iktidarı eleştiren muhalefet belediyeleri, akraba kayırma haberleriyle gündemden düşmüyor. 31 Mart seçimlerinden hemen sonra CHP'li belediye başkanları, göreve gelir gelmez akrabalarını belediyelerin önemli kurumlarının başına getirmeye başladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bu durumu kesin olarak yasakladığına ilişkin açıklamalarına rağmen 'akraba kayırma' uygulamaları devam ediyor.

Son örnek Başkent Ankara'dan...

AMCASININ OĞLU İÇİN YENİ MAKAM OLUŞTURDU

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun, amcasının oğlu Gökhan Beşikçioğlu'nu 'tesisler koordinatörü' görevine getirdiği ortaya çıktı.

Oyunculuktan siyasete atılan Erdal Beşikçioğlu'nun, yeni bir 'Tesisler koordinatörü' görevi oluşturduğu ve amcasının oğlu olan Gökhan Beşikçioğlu'nu göreve getirdiği öğrenildi.

Etimesgut Belediyesi’nden dağıtım yerlerine gönderilen resmi belgenin ortaya çıkmasının ardından skandal patlak verdi.

"YETKİ KARMAŞASI VE EŞGÜDÜM EKSİKLİĞİ NEDENİYLE..."

Yazıda, şunlar kaydedildi:

Tesislerimizde farklı müdürlüklerimiz tarafından verilen hizmetler sırasında yetki karmaşası ve eşgüdüm eksikliği nedeniyle hizmette aksamalar meydana geldiği gözlenmiştir. Söz konusu aksaklıkların giderilmesi amacıyla tesislerin temizlik bakım onarım güvenlik ve idari işleri ile her türlü aksaklıkların giderilmesinden sorumlu bir koordinatörün her tesiste bir tesis sorumlusunun görevlendirilmesine karar verilmiştir.