Gündem

Emine Erdoğan'dan Hatay Serdar Demir Çocuk Evleri Sitesi'ne ilişkin paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Hatay'da açılışı yapılan Serdar Demir Çocuk Evleri Sitesi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Emine Erdoğan, yaptığı açıklamada "Yarınlarımızı emanet ettiğimiz kızlarımız için sevgiyle inşa edilmiş bir yuva. Gönül Elçileri projesi kapsamında umutla ve hayallerle örülmüş bir geleceğin timsali olan merkezin, ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Abone Ol

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, çocuk evleri sitesinin kız çocukları için inşa edilen sevgi dolu bir yuva olduğunu vurguladı.

Emine Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Geçen yıl, Dünya Kız Çocukları Günü’nde atılan tohumların, bugün Hatay’da yeşerdiğine tanıklık etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Serdar Demir Çocuk Evleri Sitesi, yarınlarımızı emanet ettiğimiz kızlarımız için sevgiyle inşa edilmiş bir yuva. Gönül Elçileri projesi kapsamında umutla ve hayallerle örülmüş bir geleceğin timsali olan merkezin, ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Burada aile sıcaklığında, güvenle yetişecek kızlarımıza başarı dolu bir hayat diliyor, projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."