Genel

Emine Erdoğan'dan anlamlı paylaşım: TBMM'de bugün kahramanlar alkışlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, TBMM Genel Kurulu'nda yapılan oturumda, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın konuşmasına dair sosyal medya hesaplarından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Abone Ol

Emine Erdoğan, paylaşımında, ABD Kongresi ile TBMM'yi kıyaslayarak, "ABD Kongresi'nin aksine TBMM Genel Kurulu'nda bugün katiller değil, vatanları için direnen ve şehit olan kahramanlar alkışlandı" ifadelerini kullandı.

"Filistin için tek yürek" etiketiyle yaptığı paylaşımda, Emine Erdoğan şu ifadelere yer verdi:

"ABD Kongresi'nin aksine TBMM Genel Kurulu'nda bugün katiller değil, vatanları için direnen, şehit olan kahramanlar alkışlandı. Kendi çıkarlarını masum bir çocuğun hayatından daha değerli görenlere karşı Türkiye olarak, Filistin'in sesi olmaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki Filistin'in zaferi, zulme boyun eğmeyen bir halkın, adaletin yanında duran her insanın zaferidir. Gazze'de 7 Ekim'den bugüne şehit edilen 40 bin masum kardeşimizi rahmetle anıyor, acılarını yürekten paylaşıyorum."

Paylaşımda ayrıca, Abbas'ın konuşmasına dair bir video ve "Mazlumları alkışlıyoruz, katilleri değil" başlığıyla ABD Kongresi ve TBMM Genel Kurulu'ndan görüntüler yer aldı.