Spor

Dzeko'nun derdi gol krallığı değil

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Gol istatistiklerinde Galatasaraylı Icardi'yle yarışan Dzeko, hedefinin Arjantinli yıldızı geride bırakmak olmadığını dile getirdi. Fenerbahçe'nin kaptanı, sarı-lacivertli takımın şampiyonluğuna odaklanmış durumda.

Abone Ol

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe forması giyen Edin Dzeko, Polonya basınına açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli takımdaki hedefini anlatan yıldız golcü "Benim Fenerbahçe'ye katılmamdaki neden bu kulübe ve taraftarına yeniden şampiyonluk yaşatmak. Bu benim mutlak önceliğimdir. Ve bunun gerçekleşmesine yardımcı olmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Neyse ki sağlıklıyım ve kendimi iyi hissediyorum." dedi.

Kanarya'ya geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Bosna Hersekli kaptan "Oynadığım tüm kulüpleri seviyorum. Tıpkı artık Fenerbahçe'de olduğu gibi. Hepsi benim için özeldi. En iyi 5 ligde oynadıktan sonra Türkiye'de neyle karşılaşacağımı bilmiyordum. Ancak Fenerbahçe'ye geldiğimde bunun iyi bir hamle olduğunu hemen anladım. Her şey beklentilerimi aştı." ifadelerini kullandı.

HABER: Sercan AKKUŞ