Spor

Dusan Tadic ve Filip Kostic paylaşımı! Buluştular

Fenerbahçe, Filip Kostic ile Dusan Tadic'in fotoğraflarını paylaştı ve bu paylaşımına, "Buluştular" ifadelerini kullandı.

Abone Ol

Fenerbahçe, yeni transferi Filip Kostic ve mevcut oyuncusu Dusan Tadic için sosyal medya hesabından özel bir paylaşım yaptı.

Sarı-lacivertli kulüp, Sırbistan Milli Takımı'ndan arkadaş olan iki oyuncu için "Buluştular" notuyla bir görsel paylaştı.

PAYLAŞIM BEĞENİLDİ

Bu paylaşım, Fenerbahçe taraftarları ve takipçileri tarafından büyük ilgi gördü, binlerce beğeni ve yorum aldı.

Fenerbahçe'nin bu stratejik paylaşımı, takım ruhunu nasıl pekiştirdiğinin bir göstergesi olarak dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden Kostic'in açıklamaları şu şekilde yapıldı

Transfer sürecini anlatan Kostic, Dusan Tadic ile olan dostluğuna da değindi. Teknik Direktörümüz Jose Mourinho ile ilgili konuşan Sırp oyuncu, taraftarlarımız için de ayrıca parantez açtı ve şunları söyledi:

FİLİP KOSTİC: JOSE MOURİNHO İLE ÇALIŞMAK BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK MEMNUNİYET VE KEYİF OLACAK

“Burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Çok heyecanlıyım ve takım arkadaşlarımla antrenman yapmak için sabırsızlanıyorum. Açıkçası ilk günden itibaren Fenerbahçe’ye gelmek istedim. Dusan Tadic ve Jose Mourinho’nun burada olması benim için önemli sebeplerden bir tanesi. Tadic benim en iyi arkadaşlarımdan biri, kendisiyle uzun süredir milli takımda beraberiz dolayısıyla gerçekten Fenerbahçe’de yeniden onunla oynayacağım için çok ama çok mutluyum.

Jose Mourinho ile çalışmak benim için çok büyük memnuniyet ve keyif olacak. Kendisi dünyanın en iyi teknik adamlarından bir tanesi. Umarım hep birlikte bir şeyler kazanabiliriz. Ben, en iyimi ortaya koyacağım. Kulüp ve taraftarlar için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

FİLİP KOSTİC: BU BÜYÜK KULÜP İÇİN SAVAŞACAK OLMAK MEMNUNİYET VERİCİ

Groningen’de oynarken çok şanssızdım, oynayamamıştım açıkçası. Tadic’in yerine oynamak ve onu kesmek çok zordu açıkçası. Elbette en iyimi ortaya koyacağım. Dusan Tadic en iyi oyuncu bunu söyleyebilirim. Ve her zaman onunla oynamayı istemiştim. Zaten birkaç senedir milli takımda beraberiz onunla dolayısıyla yeniden kulüp bazında bir araya gelmek gerçekten beni çok mutlu ediyor. Elbette hem onun hem de diğer takım arkadaşlarımla oynamak gerçekten çok güzel olacak. Ve bu büyük kulüp için savaşacak olmak memnuniyet verici.”