Güncel

Diyarbakır'da günlerdir aranıyordu! Cansız bedeni bulundu

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde günlerdir aranan 26 yaşındaki Murat Yıldız'dan acı haber geldi. Yıldız’ın cansız bedeni, Dicle Nehri’nde bulundu.

Abone Ol

Murat Yıldız, cumartesi günü evinden çıkarak ortadan kaybolmuştu. Ailesi, oğullarından haber alamayınca durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Ekipler, Yıldız’ın bulunması için arama çalışmalarını başlattı. Bu çalışmalar sırasında, Akpınar Mahallesi’nde Dicle Nehri kenarında Yıldız’a ait olduğu düşünülen elbiseler bulundu.

Cansız Bedenine Ulaşıldı

Arama çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, Murat Yıldız’ın cansız bedeni, Korukçu Mahallesi’nde Dicle Nehri’nde tespit edildi. Yıldız’ın cesedi, otopsi işlemleri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kayıp Narin Güran’dan Hâlâ Haber Yok

Bu arada, Türkiye’nin günlerdir konuştuğu kayıp Narin Güran’ı arama çalışmaları da devam ediyor. Güran’ın kayboluşuna dair bilgiler hâlâ netleşmiş değil. Anne Yüksel Duran, son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulunarak, şu an için kimsenin gözaltında olmadığını belirtti. Duran, "Beni de, babasını da, komşuları da, çocukları da, ağabeyini de götürüyorlar," diyerek ailenin yaşadığı zor durumu dile getirdi ve "Diyemiyoruz bu yaptı, şu yaptı" sözleriyle çaresizliğini ifade etti.

Murat Yıldız ve Narin Güran’ın kaybolması, bölge halkını derinden sarsarken, yetkililer her iki olayla ilgili de soruşturmalarını sürdürüyor.