Gündem

Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Dilan Polat hangi suçtan hapse girdi?

Dilan Polat ve Engin Polat çifti dahil 16 kişi tutuklanmıştı. Devam eden davada çıkarıldığı mahkemece tahliye kararı verilen Dilan Polat, Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Dilan Polat ne zaman hapse girdi?

Abone Ol

Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Dilan Polat ne zaman hapse girdi? Haklarında yakalama kararı çıkarıldıktan sonra tutuklanan eşiyle birlikte tutuklanan Dilan Polat'ta tahliye kararı çıktı. Peki Dilan Polat ne zaman tutuklanmıştı?

DİLAN POLAT NE ZAMAN TUTUKLANDI?

1 Kasım 2023'te İstanbul merkezli altı ilde düzenlenen operasyonda, aralarında Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da bulunduğu 24 kişi gözaltına alınmıştı. Bu operasyonların sonucunda, 5 Kasım 2023'te Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun da aralarında yer aldığı 16 kişi tutuklandı.

DİLAN POLAT HANGİ SUÇTAN HAPSE GİRDİ?

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Dilan Polat, haklarında soruşturma kapsamında “kara para aklama” suçunda eşi Engin Polat ile birlikte tutuklanmıştı.

Dilan ve Engin Polat çifti ile beraber toplam 16 kişi ''kara para aklamak'', ''vergi kaçırmak'' ve ''örgüt kurmak'' suçlamalarıyla sevk edildikleri hakimlikçe tutuklandı. 5 Kasım 2023’te tutuklananlar güvenlik önlemleri altında cezaevine gönderildi.