Siyaset

Devlet Bahçeli: Atanamayan hiçbir öğretmen bırakılmamalıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Öğretmenlerimizin her daim yanında olacağız. Atanamayan hiçbir öğretmen bırakılmamalıdır. Ücretli, sözleşmeli veya bir başka ad ve tanım altında hiçbir öğretmen kalmamalı, etap etap hepsi kadroya geçirilmelidir.” dedi.

Abone Ol

Muhabir - Gökhan Erek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı X üzerinden 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ilk Cumhurbaşkanımız ve Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevleri başında hain terör saldırıları sonucunda şehit düşen, ayrıca bir sebeple hayatını kaybetmiş bütün öğretmenlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, çalışan veya emekli tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

DEVLET BAHÇELİ: ATANAMAYAN HİÇBİR ÖĞRETMEN BIRAKILMAMALIDIR

Öğretmenlerin,  her daim yanında olacaklarını belirten Devlet Bahçeli, paylaşımına şu satırları ekledi, “Atanamayan hiçbir öğretmen bırakılmamalıdır. Ücretli, sözleşmeli veya bir başka ad ve tanım altında hiçbir öğretmen kalmamalı, etap etap hepsi kadroya geçirilmelidir. Kanaatimiz ve kararlılığımız budur. Çünkü öğretmen Türk milletinin varlık güvencesi, istikbal ve istiklal güvenliğidir.”