Spor

Dev maçta Trabzonspor ile Beşiktaş yenişemedi

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşılaştı. Ev sahibi ekibin uzatmalar dahil 80 dakikadan fazla 10 kişi oynadığı mücadele 1-1 sona erdi.

Abone Ol

Dev maçtan kazanan çıkmadı.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, Papara Park'ta karşılaştı. Zorlu maç 1-1 sona erdi.

Mücadelenin 13. dakikasında Trabzonspor'dan Edin Visca rakibi Silva'ya yaptığı müdahale sonrası, VAR'ın uyarısıyla kırmızı kart gördü. Visca'nın atılmasından kısa bir süre sonra Trabzonspor, Okay Yokuşlu'nun golüyle öne geçti. 17'de 1-0'lık üstünlüğü yakalayan ev sahibi ekip karşısında Beşiktaş, 39. dakikada Gedson Fernandes ile skora dengeyi getirdi.

Mücadelenin ikinci yarısında daha etkili görünen taraf Beşiktaş olurken, Trabzonspor da zaman zaman hızlı hücumlarla gol aradı. Bordo-mavili ekibin kalecisi Uğurcan'ın önemli pozisyonlarda kalesinde devleştiği maçın 90. dakikasında Cihan, Beşiktaşlı Uduokhai ile çıktığı kafa topu mücadelesinde yerde kaldı. Cihan Çanak'ın hareketsiz bir şekilde yerde kalmasının ardından sağlık ekipleri hemen sahaya girerek müdahale ederken, Cihan sedyeyle soyunma odasına götürüldü.

Maç 1-1 sona erdi ve iki ekip de 1'er puana razı oldu. Beşiktaş 10 puana, Trabzonspor ise 3 maç sonunda 3 puana yükseldi.